...
TRENUTNO17:00 - 21:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Web

TripHobo sinonim za laku pretragu svetskih atrakcija

21.06.2016.

Ako ste kojim slučajem među onima koji planiraju letnji odmor u poslednjem momentu, evo malo lifehack varijanti i načina da brzo i jednostavno isplanirate bukvalno svaki dan odmora. Reč je o sajtu TripHobo koji će vam olakšati pretragu po gradu koji odaberete.

.

Tri klika vas dele od grada u kojem se nalazite do odabrane destinacije. Trip Hobo već računa sate putovanje odabranim prevozom, traži sve hotele i restorane u blizini, traži atrakcije. Ako primera radi odaberete Barselonu, Trip Hobo vam računa čak i koliko vremena vam je dovoljno u poseti svakoj atrakciji. Tako recimo, u poseti Sagrada Familiji da sve obiđete vam treba tri sata, dok na stadionu Kamp Nou ovaj sajt predviđa dva provedena sata.

Naravno, ne morate brinuti koliko vam treba od hotela ili hostela do određene atrakcije jer ovaj sajt računa i to. Određuje vam najbliže rute, a sve je obeleženo na mapama koje su prilagođene i drugim android i IOS uređajima.

Svaki plan možete da uradite unapred i sačuvate ga kako biste bili spremni na licu mesta. Osim toga na sajtu imate i već neke razrađene planove koje možete da prisvojite za sebe i budete sigurni da nećete propustiti nijednu poznatu atrakciju u mesto koje obilazite.

Jedina mana ovog sajta je što u svojoj bazi nema male gradova ili eventualno gradove ostrva u Grčkoj. U svakom slučaju, olakšaće vam pretragu brzim i zanimljivim vizuelnim prikazima potrage i kreiranja plana posete atrakcijama.

N.Š.

Možda te još zanima:

.

Vežbaj kod kuće

Ako ste odlučili da vežbate kod kuće, zaista morate da se potrudite da budete redovni sa treninzima. Zbog toga imamo…

.

Tinder razvija taster za paniku

Tinder je rešio da preduzme dodatne korake kako bi poboljšao bezbednost svojih korisnika. Kako je najavljeno, planira se lansiranje funkcije koje omogućavaju potvrdu…

.

Bogat pileći file

Brzo, fino i prejednostavno.

.

Apple radi na preventivnoj medicinskoj tehnologiji

Poznato je da je kompanija Apple već neko vreme zainteresovana za medicinsku tehnologiju. Apple Watch je jedan od najboljih primera, budući da…

.

Grafički dizajn za početnike

Želite na jednostavan način da grafički sređujete svoje fotografije? Imamo aplikaciju za vas. 

.

Vozite kamion Evropom

Hteli mi to sebi da priznamo ili ne - video igre su odličan način za ubijanje slobodnog vremena, ukoliko ga…

  • 15:00 Bluegrass
  • 16:00 Strip o vedač
  • 17:00 Music Mix by Bea
  • 21:00 Music mix by Marko

Kalendar događaja

Januar 2020.
PonUtoSreČetPetSubNed
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  

Anketa

Koliko verujete u horoskop?

Oradio logo