...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Web

TripHobo sinonim za laku pretragu svetskih atrakcija

21.06.2016.

Ako ste kojim slučajem među onima koji planiraju letnji odmor u poslednjem momentu, evo malo lifehack varijanti i načina da brzo i jednostavno isplanirate bukvalno svaki dan odmora. Reč je o sajtu TripHobo koji će vam olakšati pretragu po gradu koji odaberete.

.

Tri klika vas dele od grada u kojem se nalazite do odabrane destinacije. Trip Hobo već računa sate putovanje odabranim prevozom, traži sve hotele i restorane u blizini, traži atrakcije. Ako primera radi odaberete Barselonu, Trip Hobo vam računa čak i koliko vremena vam je dovoljno u poseti svakoj atrakciji. Tako recimo, u poseti Sagrada Familiji da sve obiđete vam treba tri sata, dok na stadionu Kamp Nou ovaj sajt predviđa dva provedena sata.

Naravno, ne morate brinuti koliko vam treba od hotela ili hostela do određene atrakcije jer ovaj sajt računa i to. Određuje vam najbliže rute, a sve je obeleženo na mapama koje su prilagođene i drugim android i IOS uređajima.

Svaki plan možete da uradite unapred i sačuvate ga kako biste bili spremni na licu mesta. Osim toga na sajtu imate i već neke razrađene planove koje možete da prisvojite za sebe i budete sigurni da nećete propustiti nijednu poznatu atrakciju u mesto koje obilazite.

Jedina mana ovog sajta je što u svojoj bazi nema male gradova ili eventualno gradove ostrva u Grčkoj. U svakom slučaju, olakšaće vam pretragu brzim i zanimljivim vizuelnim prikazima potrage i kreiranja plana posete atrakcijama.

N.Š.

Možda te još zanima:

.

Video treninzi na Instagramu

Vežbanje ponekad najviše zavisi od motivacije. Uvek dođu dani kada vam se ne radi ništa i kada biste po ceo…

.

Instagram kopira Zoom

U proteklih nekoliko meseci video pozivi su postali deo naše svakodnevnice. Aplikacije koje nude ovu opciju svakog dana privalače sve…

.

Mikrosvet koji menja ljude

Instagram više nije samo za selfije, već se može upotrebitii pažljivije, tako što ćete svoj feed napuniti edukativnim sadržajem koji…

.

Epic Games nudi besplatno Civilization VI

Nakon što je protekle nedelje obradovao igrače ponudivši GTA V potpuno bepslatno, Epic Games nastavlja u istom ritmu. Sada je…

.

Mačke u umetnosti kroz istoriju

Mačke kao kućni ljubimci su tu sa nama od pamtiveka. Da je tako dokaz su i brojna umetnička dela na…

.

Spintires - vožnja po blatu

Šta god da vam padne na pamet, verovatno je da u svetu video igara postoji neka simulacija na tu temu.…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Marko
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Anketa

Da li planirate letovanje?

Oradio logo