.
Trenutno
Music mix
Lifestyle / Web

TripHobo sinonim za laku pretragu svetskih atrakcija

21.06.2016.

Ako ste kojim slučajem među onima koji planiraju letnji odmor u poslednjem momentu, evo malo lifehack varijanti i načina da brzo i jednostavno isplanirate bukvalno svaki dan odmora. Reč je o sajtu TripHobo koji će vam olakšati pretragu po gradu koji odaberete.

.

Tri klika vas dele od grada u kojem se nalazite do odabrane destinacije. Trip Hobo već računa sate putovanje odabranim prevozom, traži sve hotele i restorane u blizini, traži atrakcije. Ako primera radi odaberete Barselonu, Trip Hobo vam računa čak i koliko vremena vam je dovoljno u poseti svakoj atrakciji. Tako recimo, u poseti Sagrada Familiji da sve obiđete vam treba tri sata, dok na stadionu Kamp Nou ovaj sajt predviđa dva provedena sata.

Naravno, ne morate brinuti koliko vam treba od hotela ili hostela do određene atrakcije jer ovaj sajt računa i to. Određuje vam najbliže rute, a sve je obeleženo na mapama koje su prilagođene i drugim android i IOS uređajima.

Svaki plan možete da uradite unapred i sačuvate ga kako biste bili spremni na licu mesta. Osim toga na sajtu imate i već neke razrađene planove koje možete da prisvojite za sebe i budete sigurni da nećete propustiti nijednu poznatu atrakciju u mesto koje obilazite.

Jedina mana ovog sajta je što u svojoj bazi nema male gradova ili eventualno gradove ostrva u Grčkoj. U svakom slučaju, olakšaće vam pretragu brzim i zanimljivim vizuelnim prikazima potrage i kreiranja plana posete atrakcijama.

N.Š.

.
Proašli smo aplikaciju zbog koje ćete početi da kuvate.
.
Ako vam reči ne govore sve, tu je aplikacija koja će vam objasniti šta neki postupak znači, na neverbalnom nivou. 
.
Postoji veb aplikacija koja može da vas natera da pišete bez pauze, u nekom definisanom vremenskom periodu. Ako odaberete vremenski…
Program
Kalendar događaja
Maj 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?