...
TRENUTNO11:00 - 12:00Radio Grafiti

Lifestyle / Web

Sve od ničega

18.02.2016.

Do sada si već skapirao da naši sajtovi dana variraju od teških beskorisnosti do fascinantnih dostignuća. Danas povlačimo srednju vrednost i nudimo ti nešto ultra praktično – sajt instructables.com. 

.

Pod sloganom "hajde da napravimo", instructables.com podeljen je u više oblasti: tehnologija, radionica, zabava, hrana, društvene igre, kompjuteri... I tako dalje & tako bliže. Naizgled sitni trikovi koji svakodnevnicu čine zanimljivijom i korisnijom.

Šta činiti sa gumicama od kompota? Kako napraviti sušilicu za cipele? Kako limenki pretvoriti u ljuštilicu voća i povrća? Kako zaraditi milion evra? Zezam se, toga nema, ali postoji aplikacija koja prati tvoju potrošnju i pametuje ti šta da činiš s novcem kog verovatno nemaš.

Sajt instructables.com sigurno neće odgovarati fizički i mentalno lenjim osobama. Dokaži nam da nisi takav, renoviraj stari nameštaj ili napravi nadrealnu kućicu za psa i mačku. Ako jesi, barem nauči da tumačiš gestikulaciju na italijanskom jeziku i troluj strance na Egzitu.

Upotrebna vrednost sajta ogleda se u prostoj činjenici da su ponuđene ideje i materijali dostupni skoro svima - bilo da hoćeš nekoga da impresioniraš lomljenjem oraha golim rukama ili nađeš novi način da gluvariš dok pada kiša.

I.M. 

 

  

 

Možda te još zanima:

.

Dobar plan i ispravan bicikl važniji od fizičke spreme

Čovek je odavno prokrstario svet, a u poslednjoj deceniji to najradije čini biciklom. Ovaj vid transporta postao je veoma popularan,…

.

Sport kome korona ništa ne može

Do momenta kada će nas koronavirus pustiti iz svojih kandži, moraćemo da se ponašamo u skladu sa situacijom. Događaje poput…

.

Jednostavni bjuti saveti koje možete isprobati u karantinu

Činjenicu da smo po ceo dan kod kuće možemo iskoristiti da se posvetimo sebi. Ne, nemojte misliti da je ovo…

.

Kako pomoći ljudima i životinjama u gradskoj vrelini

Trenutno uživamo u prijatnom zahlađenju i malo ko misli na vrućine koje nas čekaju već od sredine nedelje. Čim se…

.

Polen - prva muka proleća

Proleće za neke predstavlja jedan od najlepših perioda tokom godine, više nije hladno, sve počinje da cveta i možemo da…

.

Tetovaže i pirsinzi: Misija rušenja predrasuda

Živimo u svetu u kojem je sve više stvari dopušteno, normalno i ne predstavlja tabu. Tako je i kada se…

  • 10:30 Tehnologija
  • 10:45 Prava stvar
  • 11:00 Radio Grafiti
  • 12:00 Pre podne na O radiju
  • 12:30 Album nedelje

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo