.
Trenutno
Vredi pročitati
 Novinari O radija
Lifestyle / Web

Sve od ničega

18.02.2016.

Do sada si već skapirao da naši sajtovi dana variraju od teških beskorisnosti do fascinantnih dostignuća. Danas povlačimo srednju vrednost i nudimo ti nešto ultra praktično – sajt instructables.com. 

.

Pod sloganom "hajde da napravimo", instructables.com podeljen je u više oblasti: tehnologija, radionica, zabava, hrana, društvene igre, kompjuteri... I tako dalje & tako bliže. Naizgled sitni trikovi koji svakodnevnicu čine zanimljivijom i korisnijom.

Šta činiti sa gumicama od kompota? Kako napraviti sušilicu za cipele? Kako limenki pretvoriti u ljuštilicu voća i povrća? Kako zaraditi milion evra? Zezam se, toga nema, ali postoji aplikacija koja prati tvoju potrošnju i pametuje ti šta da činiš s novcem kog verovatno nemaš.

Sajt instructables.com sigurno neće odgovarati fizički i mentalno lenjim osobama. Dokaži nam da nisi takav, renoviraj stari nameštaj ili napravi nadrealnu kućicu za psa i mačku. Ako jesi, barem nauči da tumačiš gestikulaciju na italijanskom jeziku i troluj strance na Egzitu.

Upotrebna vrednost sajta ogleda se u prostoj činjenici da su ponuđene ideje i materijali dostupni skoro svima - bilo da hoćeš nekoga da impresioniraš lomljenjem oraha golim rukama ili nađeš novi način da gluvariš dok pada kiša.

I.M. 

 

  

 

.
Pre pojave pametnih telefona, morali smo da skeniramo knjige, novine, bilo koji drugi papirni dokument ili fotografije. Sada, postoje…
.
Keybr.com je sajt koji će vas brzo ubaciti među ljude koji na tastaturi tipkaju brzo i tačno. Tako barem tvrde vlasnici ovog, veoma…
.
Dries Depoorter je belgijski umetnik koji se bavi pravima privatnosti, veštačkom inteligencijom i društvenim mrežama. On je kreator…
Program
Kalendar događaja
April 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
     
Anketa

Da li podržavate sve stroža pravila za dobijanje vozačke dozvole?