.
Trenutno
Music mix by Marko
 Marko Balać
Lifestyle / Web

Strimuj igre bez problema

30.04.2019.

Striming je najpopularniji vid praćenja stanja na gejmerskoj sceni. Zbog toga smo pronašli aplikaciju koja će vam omogućiti gledanje igara bez ikakvih problema.

.

Twitch je najpopularniji servis za strimovanje i gledanje video igara. Ovo je delimično i zbog toga jer je Twitch prva kompanija koja je započela ovaj vid biznisa i njihov uspeh se ogleda u inovacijama u ovoj industriji. 

Twitch korisnici se mogu pratiti i slati direktne poruke jedni drugima, svaki strim ima svoj jedinstveni chat prozor i ima sve operativne funkcionalnosti Facebook, Twitter ili Google + i dozvoljava svima u mreži da ostavljaju statuse, kao i da lajkuju, šeruju i komentarišu ono što drugi pišu.

Ovaj striming servis ima više od milion jedinstvenih strimera svakog meseca i više od 17 hiljada njih koji zarađuju novac putem Twitch partnerskog programa, usluge koja strimerima pruža dodatne pogodnosti kao što su plaćene pretplate i oglašavanje.

Kada je pokrenut 2011, Twitch je originalno bio fokusiran skoro potpuno ka gejmerima ali se postepeno okretao i ka kanalima posvećenim umetnosti, muzici, talk show programima, a ponekad i ka TV serijama.

.
Čak i na internetu koji nam nudi bezbroj mogućnosti, nekada možemo da upadnemo u rutinu kada su u pitanju stvari koje pratimo.…
.
Nema ništa gore nego skidati muziku i prebacivati je na telefon ako imate iPhone. Ova aplikacija može da vam olakša život.
.
Google mape vam neće biti dovoljne kada jednom saznate za aplikaciju koja vam daje neverovatno široku listu funkcija. U pitanju…
Program
Kalendar događaja
Jul 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
    
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?