.
Trenutno
Music mix
Lifestyle / Web

Strimuj igre bez problema

30.04.2019.

Striming je najpopularniji vid praćenja stanja na gejmerskoj sceni. Zbog toga smo pronašli aplikaciju koja će vam omogućiti gledanje igara bez ikakvih problema.

.

Twitch je najpopularniji servis za strimovanje i gledanje video igara. Ovo je delimično i zbog toga jer je Twitch prva kompanija koja je započela ovaj vid biznisa i njihov uspeh se ogleda u inovacijama u ovoj industriji. 

Twitch korisnici se mogu pratiti i slati direktne poruke jedni drugima, svaki strim ima svoj jedinstveni chat prozor i ima sve operativne funkcionalnosti Facebook, Twitter ili Google + i dozvoljava svima u mreži da ostavljaju statuse, kao i da lajkuju, šeruju i komentarišu ono što drugi pišu.

Ovaj striming servis ima više od milion jedinstvenih strimera svakog meseca i više od 17 hiljada njih koji zarađuju novac putem Twitch partnerskog programa, usluge koja strimerima pruža dodatne pogodnosti kao što su plaćene pretplate i oglašavanje.

Kada je pokrenut 2011, Twitch je originalno bio fokusiran skoro potpuno ka gejmerima ali se postepeno okretao i ka kanalima posvećenim umetnosti, muzici, talk show programima, a ponekad i ka TV serijama.

.
Problem u koji svi često upadnemo kada vreme postane hladnije i kada se približi jesen, jeste taj da smo pogledali sve filmove,…
.
Dok pešačiš, možeš pomoći deci oboleloj od raka. Pitaš se, kako? Preko ove aplikacije. 
.
Motivacija je ključ kada želimo da počnemo da se bavimo nekom sportskom aktivnošću i da se hranimo zdravo. Ako vam je potrebna…
Program
Kalendar događaja
Septembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
      
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?