.
Trenutno
Music mix
Lifestyle / Web

Štek za korisne linkove

10.05.2019.

Koliko puta ste prešli preko neke objave i pomislili "Pročitaću kasnije" nakon čega je nikad ne pročitate jer ubrzo nestane sa početne strane? Da se ovo ne bi dešavalo, imamo aplikaciju za vas.

.

Pocket je aplikacija zahvaljujući kojoj možete da sačuvate najnovije vesti, priče, video zapise, recepte ili skraćeno-sve ono što otkrijete na internetu, a učinilo vam se zanimljivim. 

Kako su izjavili kreatori aplikacije, omiljeni mediji koji se prate su New York Times, The Guardian, Washington Post ali i društvene mreže poput Facebook-a, Instagrama i Twittera. Pomoću ove aplikacije, uvek ćete biti informisani, s obzirom na to da je na dohvat ruke jer svi koristimo telefone većinu svog vremena.

Takođe, postoji i desktop verzija, tako da ne morate da brinete da li ćete neku vest propustiti dok ste za laptopom ili kompjuterom. Ovu besplatnu platformu mogu koristiti Android i iOS korisnici. 

Pored toga što vam je dostupna tekstualna forma, Pocket nudi i preslušavanje audio sadržaja ako on postoji kao mogućnost u okviru stranice koju ste odabrali kao izvor informacije. 

.
Problem u koji svi često upadnemo kada vreme postane hladnije i kada se približi jesen, jeste taj da smo pogledali sve filmove,…
.
Dok pešačiš, možeš pomoći deci oboleloj od raka. Pitaš se, kako? Preko ove aplikacije. 
.
Motivacija je ključ kada želimo da počnemo da se bavimo nekom sportskom aktivnošću i da se hranimo zdravo. Ako vam je potrebna…
Program
Kalendar događaja
Septembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
      
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?