.
Trenutno
Tehnologija
 Novinari O radija
Lifestyle / Web

Štampajte bilo koju stranicu bez reklama

27.07.2018.

Želite da odštampate neku web stranicu zbog glavnog sadržaja, ali ona je puna reklama, linkova, slika i nekih nebitnih tekstova sa strane, što vas izuzetno nervira, jer vam je taj prateći sadržaj potpuno bespotreban i, na kraju krajeva, troši vam i toner i papir. Postoji rešenje i za takvu muku.

.

Print what you like je sajt koji vam omogućava da pre štampanja izaberete sadržaj koji želite, a sve drugo odbacite. Postupak je sledeći: unesite url adresu web stranice koju želite da štampate, a kada se otvori, sa leve strane otvoriće se i meni za uređivanje u kojem će vam biti ponuđeno da uklonite pozadinu, slike i margine.

Naravno, možete selektovati bilo koji drugi deo te stranice i ukloniti ga. Ako neke od slika želite da ostavite, ručno selektujte samo one koje vam ne trebaju. Isto tako, ako želite da neki delovi teksta budu vidljiviji, opcija "widen" proširuje ono što ste obeležili na celu stranu. Promena fonta i veličine slova takođe su neke od opcija.

Ono što je posebno dobra stvar jeste da postoji mogućnost da kombinujete više stranica i napravite od njih jedan dokument za štampanje. Uštedećete papir, sačuvati koje drvo i odštampati stranu uređenu baš onako kako želite - kao da je pravite u Wordu.  

J.G. 

.
Ako ikad pomislite da nešto ne možete da rešite, posetite sajt koji smo našli za vas. 
.
Realno, svi smo mi kao klinci gledali u nebo iščekujući avione i pitajući se tiho u sebi - odakle su krenuli i gde su se zaputili.…
.
Kada se pomenu baze podataka obično se pomisli na neki komplikovan unos podataka na određenu tabelu, međutim, one su jako korisne…
Program
Kalendar događaja
Avgust 2018.
PonUtoSreČetPetSubNed
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  
Anketa

Kako se hranite tokom leta?