.
Trenutno
Music Mix by Dušan Majkić
 Dušan Majkić
Lifestyle / Web

Spaces za razmenu sadržaja

07.06.2016.

Teško je napraviti all-in-one servis za razmenu poruka i sadržaja među korisnicima koji će biti jednostavan, a funkcionalan. Google to stalno pokušava i sada su osmislili novu platformu za razmenu sadržaja i komunikaciju među korisnicima u malim grupama pod nazivom "Spaces".

.

Spaces je zamišljen tako da korisnik može napraviti mali "prostor" gde će on i ostali učesnici razmenjivati sadržaj i utiske o tim sadržajima. Sadržaj može biti u obliku Google pretrage, slika, linkova, Youtube video snimaka ili obični tekstualni statusi. Svaki sadržaj koji se podeli može dalje da se komentariše, podele slike, linkovi ili postave stikeri.

Svako ko je u tom prostoru može da isto podeli bilo šta. Takođe se vidi ko je sve u prostoru trenutno i generalno.

Google Spaces je dostupan za pametne uređaje ali i preko sajta a postoji i dodatak za Chrome koji Google preporučuje da se instalira radi lakšeg deljenja sadržaja.

Izvor: Saznajnovo.com

.
Koliko puta vam se desilo da ne odgovorite na neki mejl i da se toga setite nakon tri dana, odnosno prekasno? Da se to više ne bi…
.
Da biste došli do posla danas nije dovoljno samo da ga dobro poznajete, već i da se predstavite na pravi način. Tu vam može pomoći CV…
.
Ako ste ceo život želeli da svirate bubnjeve, ali nikada niste imali dovoljno novca da ih kupite - ovaj sajt je prava stvar za vas.
Program
Kalendar događaja
Septembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
      
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?