...
TRENUTNO17:00 - 21:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Web

Saznaj novo: Kako uštedeti na Aliexpress-u

23.05.2016.

U našoj redakciji sajt Aliexpress je postao jedan od najomiljenijih. U momentu kada ste se odlučili da kupujete na Aliexpress-u, već ste ostvarili veliku uštedu. Ekipa iz redakcije O radija je na primer za svega 3 - 4 dolara uspevala da nabavi lens za snimanje mobilinm telefonom, a bez ikakvog pitanja ili prigovora Jasni su čak iz Kine u Srbiju poslali jedan set nalepnica!

.

Verovali ili ne, i na samom Aliexpress-u možete dodatno uštedeti ako ste pažljivi. Evo nekoliko super saveta koje smo pronašli na sajtu saznajnovo.com.

Prvi savet je da pratite promocije:

– na stranici "Super Deals" možete pronaći artikle koji su trenutno na popustu i ti popusti se kreću od par pa do čak 90 procenata! Takođe možete odabrati kategorije proizvoda kako biste videli samo ono što vas interesuje.

Sledeća opcija je filtriranje:

– nakon što dobijete rezultate pretrage za neki artikl ili kategoriju proizvoda, možete odabrati filter "Sale Items". Ovaj filter će vam prikazati sve artikle koji su na akciji.

Treća varijanta je da kreirate svoju Listu želja:

– napravite nalog na sajtu i dodajte željene proizvode u listu želja. Možete ih dodati u podrazumevanu listu ili napraviti neku svoju. Kada taj proizvod bude bio na popustu dobićete obaveštenje.

Uštede se mogu ostvariti i ako plaćate uz pomoć mobilnog telefona:

– često Aliexpress daje nižu cenu ako neki proizvod platite preko njihove mobilne aplikacije. Mobilne aplikacije su besplatne i možete se prijaviti sa svojim nalogom. Kada piše da je neki proizvod jeftiniji ako ga kupite preko telefona, otvorite ga u aplikaciji i izvršite kupovinu.

Procedura je ista kao i na računaru. Potrebno je uneti lične i podatke sa kartice. Ne treba vam nikakva posebna mobilna aplikacija ili usluga za plaćanje, dakle isto kao na veb sajtu, samo što ćete dobiti popust. U filterima možete odabrati da se izlistajuj samo proizvodi koji nude nižu cenu za kupovinu preko aplikacije.

Poslednji savet sa sajta saznajnovo.com je i najzanimljiviji, a u pitanju su igrice:

– mobilna aplikacija aliexpress poseduje mini-igricu sa novčićima pomoću kojih možete sakupiti kupone za kupovinu. Instalirajte aplikaciju, jer igricu možete igrati svakoga dana.

M.L.

Možda te još zanima:

.

Saveti za onlajn kupovinu i prodaju

Razmišljali ste da kupite nešto onlajn, ali niste sigurni da će vam stići ono što ste poručili ili se plašite…

.

Vežbaj kod kuće

Ako ste odlučili da vežbate kod kuće, zaista morate da se potrudite da budete redovni sa treninzima. Zbog toga imamo…

.

Tinder razvija taster za paniku

Tinder je rešio da preduzme dodatne korake kako bi poboljšao bezbednost svojih korisnika. Kako je najavljeno, planira se lansiranje funkcije koje omogućavaju potvrdu…

.

Bogat pileći file

Brzo, fino i prejednostavno.

.

Apple radi na preventivnoj medicinskoj tehnologiji

Poznato je da je kompanija Apple već neko vreme zainteresovana za medicinsku tehnologiju. Apple Watch je jedan od najboljih primera, budući da…

.

Grafički dizajn za početnike

Želite na jednostavan način da grafički sređujete svoje fotografije? Imamo aplikaciju za vas. 

  • 15:00 Bluegrass
  • 16:00 Strip o vedač
  • 17:00 Music Mix by Bea
  • 21:00 Music mix by Marko

Kalendar događaja

Januar 2020.
PonUtoSreČetPetSubNed
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  

Anketa

Koliko verujete u horoskop?

Oradio logo