.
Trenutno
Dok Trepneš
 Miljana Milekić
Lifestyle / Web

Saznaj novo: Kako uštedeti na Aliexpress-u

23.05.2016.

U našoj redakciji sajt Aliexpress je postao jedan od najomiljenijih. U momentu kada ste se odlučili da kupujete na Aliexpress-u, već ste ostvarili veliku uštedu. Ekipa iz redakcije O radija je na primer za svega 3 - 4 dolara uspevala da nabavi lens za snimanje mobilinm telefonom, a bez ikakvog pitanja ili prigovora Jasni su čak iz Kine u Srbiju poslali jedan set nalepnica!

.

Verovali ili ne, i na samom Aliexpress-u možete dodatno uštedeti ako ste pažljivi. Evo nekoliko super saveta koje smo pronašli na sajtu saznajnovo.com.

Prvi savet je da pratite promocije:

– na stranici "Super Deals" možete pronaći artikle koji su trenutno na popustu i ti popusti se kreću od par pa do čak 90 procenata! Takođe možete odabrati kategorije proizvoda kako biste videli samo ono što vas interesuje.

Sledeća opcija je filtriranje:

– nakon što dobijete rezultate pretrage za neki artikl ili kategoriju proizvoda, možete odabrati filter "Sale Items". Ovaj filter će vam prikazati sve artikle koji su na akciji.

Treća varijanta je da kreirate svoju Listu želja:

– napravite nalog na sajtu i dodajte željene proizvode u listu želja. Možete ih dodati u podrazumevanu listu ili napraviti neku svoju. Kada taj proizvod bude bio na popustu dobićete obaveštenje.

Uštede se mogu ostvariti i ako plaćate uz pomoć mobilnog telefona:

– često Aliexpress daje nižu cenu ako neki proizvod platite preko njihove mobilne aplikacije. Mobilne aplikacije su besplatne i možete se prijaviti sa svojim nalogom. Kada piše da je neki proizvod jeftiniji ako ga kupite preko telefona, otvorite ga u aplikaciji i izvršite kupovinu.

Procedura je ista kao i na računaru. Potrebno je uneti lične i podatke sa kartice. Ne treba vam nikakva posebna mobilna aplikacija ili usluga za plaćanje, dakle isto kao na veb sajtu, samo što ćete dobiti popust. U filterima možete odabrati da se izlistajuj samo proizvodi koji nude nižu cenu za kupovinu preko aplikacije.

Poslednji savet sa sajta saznajnovo.com je i najzanimljiviji, a u pitanju su igrice:

– mobilna aplikacija aliexpress poseduje mini-igricu sa novčićima pomoću kojih možete sakupiti kupone za kupovinu. Instalirajte aplikaciju, jer igricu možete igrati svakoga dana.

M.L.

.
Koliko puta vam se desilo da ne odgovorite na neki mejl i da se toga setite nakon tri dana, odnosno prekasno? Da se to više ne bi…
.
Da biste došli do posla danas nije dovoljno samo da ga dobro poznajete, već i da se predstavite na pravi način. Tu vam može pomoći CV…
.
Ako ste ceo život želeli da svirate bubnjeve, ali nikada niste imali dovoljno novca da ih kupite - ovaj sajt je prava stvar za vas.
Program
Kalendar događaja
Septembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
      
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?