...
TRENUTNO18:00 - 00:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Web

Pronađi sve što ti je potrebno na telefonu

12.06.2019.

Koliko puta vam se desilo da tražite neku aplikaciju i ne možete da je nađete jer nije prepoznatljiva ikonica ili se nalazi u nekom delu telefona u koji i ne zalazite? Našli smo aplikaciju za vas koja rešava ovaj problem.  

.

Google Gesture Search je aplikacija koja "skraćuje" put do željene aplikacije ili dela telefona. Ako imate mnogo aplikacija i stavki na telefonu, ili ako želite alternativu za pretragu kucanjem, svakako preuzmite ovu platformu. Jedan od način pretrage na telefonu je i crtanje po ekranu. 

Omogućava vam da tražite kontakte, aplikacije, muziku i druge stavke tako što ćete iskucati prvih nekoliko slova imena stavke i on će je sam pronaći. Tu je vodič za početak rada koji će vas naučiti svemu što trebate znati, a možete mu pristupiti više puta ako vam ikada zatreba podsetnik. 

Umesto da potrošite vreme tražeći stavku koja vam je potrebna na telefonu, uz ovu besplatnu Android aplikaciju prekratite sebi put i ubrzajte proces.

Možda te još zanima:

.

Google uvodi "Watchlist"

Pretražujući filmove i serije preko Google pretraživača korisnici će imati mogućnost da naprave listu onoga što žele da pogledaju.

.

Google pretraživanju dodao “share” taster

Potraga za odgovorima na internetu postala je sastavni deo života, a deljenje pronađenih rezultata sve do sada nije bilo jednostavno.

.

Koji je film neprikladan za gledanje sa roditeljima

Čuli ste za neki dobar film i želeli biste da ga pogledate zajedno sa roditeljima, ali ne znate da li…

.

Google olakšava putovanja

Google je dosta olakšao putnicima sa fleksibilnim rasporedima da uštede novac. Pretraživački gigant je objavio da update-uje Google Flights i…

.

Pretražite filmove po žanru, lokaciji, godini i oceni

Movienr je sajt pomoću kojeg možete pronaći filmove po žanru, mestu odvijanja, godini, oceni, tematici, dobu u kom se odvija,…

.

Viber nudi nove opcije

Viber će od sada omogućiti svojim korisnicima da automatski filtriraju poruke i odlučuju ko ih može dodavati u grupe, pored…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Marko
  • 11:00 Leto na O radiju

Anketa

Da li planirate letovanje?

Oradio logo