.
Trenutno
Music mix
Lifestyle / Web

Pronađi sve što ti je potrebno na telefonu

12.06.2019.

Koliko puta vam se desilo da tražite neku aplikaciju i ne možete da je nađete jer nije prepoznatljiva ikonica ili se nalazi u nekom delu telefona u koji i ne zalazite? Našli smo aplikaciju za vas koja rešava ovaj problem.  

.

Google Gesture Search je aplikacija koja "skraćuje" put do željene aplikacije ili dela telefona. Ako imate mnogo aplikacija i stavki na telefonu, ili ako želite alternativu za pretragu kucanjem, svakako preuzmite ovu platformu. Jedan od način pretrage na telefonu je i crtanje po ekranu. 

Omogućava vam da tražite kontakte, aplikacije, muziku i druge stavke tako što ćete iskucati prvih nekoliko slova imena stavke i on će je sam pronaći. Tu je vodič za početak rada koji će vas naučiti svemu što trebate znati, a možete mu pristupiti više puta ako vam ikada zatreba podsetnik. 

Umesto da potrošite vreme tražeći stavku koja vam je potrebna na telefonu, uz ovu besplatnu Android aplikaciju prekratite sebi put i ubrzajte proces.

.
Legenda kaže da je najbolji period za gledanje serija - ispitni rok. Ispiti nisu položeni, ali su zato sve sezone pogledane. Više…
.
Želite da naučite nešto kvalitetno, novo ali da je besplatno? Imamo sajt za vas. 
.
Ukoliko želiš da iskoristiš leto za sticanje novih veština, prijavi se za besplatnu radionicu uvoda u web programiranje Rails…
Program
Kalendar događaja
Jun 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?