...
TRENUTNO05:00 - 11:00Music Mix by Majkić

Lifestyle / Web

Priroda uzvraća udarac

26.02.2018.

Ako ste deo populacije koja misli da ne vodimo dovoljno računa o prirodi oko nas, onda je Instagram nalog koji danas predstavljamo odlična stvar da neosvešćenima natrljate na nos posledicama zagađivanja okoliša.

.

I ne samo to, ovaj nalog nam na brutalno tragikomičan način pokazuje kako bahatost utiče i na živi svet oko nas. Ptice, ribe, sisari, zglavkari, sva ta divna stvorenja koja nas okružuju, a mi uništavamo njihova staništa, život i nastavak vrste. Zato je Underdonecomics fenomenalna stvar koja vam svakodnevno pruža roditeljski šamar realnosti.

Kada čitate ovu kratku formu stripa i gledate crteže dođe vam da i sami odradite 'aplauz oko ušiju' onome ko ne vodi računa o prirodi. Nivo zagađenosti naše planete nije novina, ali nekima je ipak potrebno nacrtati neke stvari. I kada provedete sate i sate na ovom nalogu opet se setite koliki su životinje kraljevi, a mi smo tu da ih čuvamo i postaramo se da budu tu još dugo.

J.M.

Možda te još zanima:

.

Video treninzi na Instagramu

Vežbanje ponekad najviše zavisi od motivacije. Uvek dođu dani kada vam se ne radi ništa i kada biste po ceo…

.

Instagram kopira Zoom

U proteklih nekoliko meseci video pozivi su postali deo naše svakodnevnice. Aplikacije koje nude ovu opciju svakog dana privalače sve…

.

Književnost živi na Instagramu

Kulturna stanica Eđšeg i Prerazmišljavanje su tokom aprila počeli sa organizacijom ciklusa književnih večeri na Instagramu pod nazivom "Oko(m) knjige".

.

Fejsbuk i Instagram biće još više povezani

Trenutno se testira nova funkcija za društvene mreže, koja omogućava deljenje storija na Fejsbuku i Instagramu istovremeno.

.

IGTV uvodi monetizaciju

Instagram testira plan monetizacije video sadržaja na svojoj platformi IGTV koja je pokrenuta pre skoro dve godine.

.

Uz Pyxsee ograničite vreme na društvenim mrežama

Ako ste jedna od onih osoba koje pale telefon samo da vide šta ima novo na Instagramu ili Facebooku, Pyxsee…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music Mix by Majkić
  • 11:00 Radio Gruvanje
  • 12:00 U kakvoj zemlji želim da živim

Anketa

Da li planirate letovanje?

Oradio logo