.
Trenutno
Danube Streamwaves
 Dušan Majkić & Predrag Novković
Lifestyle / Web

Prestanite sa ružnim navikama već danas

03.12.2018.

Svima je ponekad potrebno malo više motivacije da bi prestali sa nekom ružnom navikom. Srećom, tehnologija nam je obezbedila i tu mogućnost. 

.

Quit That! - Habit Tracker je besplatna aplikacija koja će vam pomoći da odviknete od pušenja, alkohola, slatkiša ili bilo kog drugog lošeg svakodnevnog običaja. 

U zavisnosti od onoga što vam najviše smeta, a ne možete da se odviknete od toga, aplikacija prati svaki vaš potez, nakon što je instalirate i počnete da beležite svoje svakodnevne aktivnosti u vezi sa određenom navikom od koje želite da se oslobodite. 

Još jedna od karakteristika ove aplikacije je i ta da vam pokazuje "live counter", odnosno vaš napredak. Ne morate se ograničiti na jednu promenu i pritom moći ćete da pratite koliko je vremena prošlo od vaše odluke da promenite život. Takođe, postoji poseban odeljak za pisanje beležaka, tako da možete napisati svoje razloge, zašto je došlo do promene i kako to utiče na vašu svakodnevnicu. 

.
Misliš da je lako objaviti dobar story na Instagramu? Bez ove aplikacije nikako. 
.
Iako nas je tehnologija dovela do toga da možemo da se dopisujemo sa drugim delom planete u jednom trenutku, ništa ne može zameniti…
.
Editovanja fotki - nikad dosta. Još ako posebno voliš da sakupljaš lajkove i diviš se sopstvenoj estetici, Flipagram je super…
Program
Kalendar događaja
Februar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
   
Anketa

Koliko vodite računa o zaštiti svojih podataka na internetu?