...
TRENUTNO06:00 - 11:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Web

Postanite superkuvar

15.08.2017.

Evo još jednog super sajta o kuvanju. Ako naučite da ga koristite na pravi način pomoći će vam da postanete super kuvar ali mu je ipak osnovna namena da spreči gomilanje hrane u frižideru i ne daj bože njeno bacanje. I još nešto, jako važno - Supercook.com vam pomaže da kuvate a da pritom ne morate da napuštate kuću da biste išli u nabavku.

.

Sve je vrlo jednostavno: treba samo da unesete namirnice i sastojke koje imate u frižideru, špajzu, na terasi ili na nekom drugom mestu u vašem domu, a Supercook će vam izbaciti listu recepata koje možete da napravite koristeći samo te sastojke.

Sa leve strane nalazi se panel sa osnovnim kategorijama: voće, povrće, meso, riba, brašno, ulje, morski plodovi, mlečni proizvodi, začini... Otvaranjem svake od tih kategorija pojaviće se brojne namirnice ili podkategorije i vi jednostavno samo treba da čekirate kvadratić pored one namirnice koju već imate u domu.

Na primer, ukoliko štiklirate čokoladu, šargarepu i brašno, dobićete više od 20 recepata za kolače koje možete da napravite, ili će vam Supercoook preporučiti još samo jednu stvar koju bi trebalo da dodate kako bi recept bio još bolji.

Sjajna stvar za one koji nemaju puno vremena za kuvanje, ili ono što se ne tako retko dešava – spremali biste nešto ali vam se ne ide do prodavnice po namirnice koje nedostaju. Supercook vam pomaže da ostanete štedljivi, očistite frižider i osigurate da se hrana ne baca.

P. N.

Možda te još zanima:

.

Sajt koji vam sprema obroke

Mnogo je lakše popiti kafu umesto obroka, nego konstantno smišljati nove kombinacije hrane. Na kafi nažalost ne može da se…

.

Tik-tok neće biti prodat, navode kineski vlasnici

Kompanija "Bajtdens", u čijem vlasništvu se nalazi Tik-tok, saopštila je da ne namerava da prodaje tu društvenu mrežu nakon što…

.

Google otpušta one koji su protiv "Projekta Nimbus"

Google je otpustio 28 zaposlenih koji su učestvovali u protestima protiv "Projekta Nimbus", odnosno, ugovora sa izraelskom vladom i vojskom…

.

Zabrana Tik-toka prošla Kongres

Paket za nacionalnu bezbednost, koji uključuje i mere zabrane Tik-toka širom SAD, usvojen je velikom većinom glasova u američkom Senatu.

.

Plata u Nemačkoj 9.000 evra mesečno, bez da ustanete iz kreveta

Nemački centar za avijaciju traži 12 kandidata koji će provesti 60 dana u krevetu, za potrebe nove studije koju sprovode…

.

Obiđite Srbiju za Prvi maj i Uskrs

Ako nas vreme ne prevari, kao što je to čest običaj za 1. maj, mogli bi ovo biti stvarno dobri…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 06:00 Music Mix by Bea
  • 11:00 Radio Gruvanje
  • 12:00 Rodnopravnost

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo