.
Trenutno
Dok Trepneš
 Miljana Milekić
Lifestyle / Web

PewDiePie održao reč i obrisao svoj YouTube kanal

12.12.2016.

Oni koji dugo i redovno prate YouTube verovatno su čuli za korisnika pod imenom PewDiePie, koji je jedan od najpopularnijih YouTubera, ako ne i najpopularniji na svetu. PewDiePie na godišnjem nivou zarađuje milione dolara, a sada ima i novo dostignuće - više od 50 miliona pretplatnika na svom kanalu.

.

PewDiePie je nedavno najavio da će, ukoliko dostigne brojku od 50 miliona pretplatnika, ugasiti i obrisati svoj kanal. Ispostavilo se da PewDiePie, osim toga što ume odlično da proda svoj sadržaj, ume još bolje i da troluje. Iako je popularni YouTuber održao reč i obrisao svoj kanal, ovo je uradio sa alternativnim YouTube kanalom pod imenom Jack Septic Eye. Ovaj kanal je takođe uspeo da prikupi impresivnih 13 miliona pretplatnika.

Mnogi su spekulisali da je razlog odluke za najavu i brisanje naloga, problem koji brojni YouTuberi već neko vreme imaju sa politikom koju vodi YouTube, a koja značajno utiče na zaradu kreatora sadržaja. Takođe, kada je najavio brisanje kanala, mnogi su spekulisali da PewDiePie nije smatrao da se isplati da zadrži svoj originalni kanal, jer je primetno da postoji veliki nesklad u broju pretplatnika i broju pregleda njegovih video klipova (neki od njegovih videa imaji samo oko pola miliona pregleda).

U svakom slučaju, ispostavilo se da je više od 50 miliona pretplatnika prevelika stvar da bi se olako odbacila, a svakako ima smisla odluka PewDiePie-a da zadrži svoj glavni, a obriše alternativni YouTube nalog.

Izvor: Ubergizmo

.
Koliko puta vam se desilo da ne odgovorite na neki mejl i da se toga setite nakon tri dana, odnosno prekasno? Da se to više ne bi…
.
Da biste došli do posla danas nije dovoljno samo da ga dobro poznajete, već i da se predstavite na pravi način. Tu vam može pomoći CV…
.
Ako ste ceo život želeli da svirate bubnjeve, ali nikada niste imali dovoljno novca da ih kupite - ovaj sajt je prava stvar za vas.
Program
Kalendar događaja
Septembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
      
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?