...
TRENUTNO05:00 - 10:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Web

Online kursevi koje traže milioni

28.03.2018.

Znanja nikad dosta, a sa pojavom interneta ono je postalo znatno dostupnije. Potrebno je, ipak, u toj šumi informacija znati gde otići i potražiti kvalitet. Futurelearn.com je sajt koji nudi na stotine online kurseva iz svih oblasti i smatra se jednim od najboljih. 

.

Futurelearn.com je otvoreni web portal za sve ljude željne novih saznanja. U principu se ne razlikuje od sličnih sajtova, osim po kvalitetu kurseva koje nudi i činjenici da su svi kursevi apsolutno besplatni. Ako bas zanima menadžment, umetnost, istorija, IT discipline ili psihologija i hemija, ovaj sajt svakodnevno apdejtuje nove kurseve koje možete pohađati. Dovoljno je samo da učitate svoje podatke i možete krenuti sa učenjem.

Kursevi nisu klasičnog tipa već su najčešće usmereni na jedan deo naučne discipline. Tako možete učiti o razvoju virusa gripa ili o detinjstvu u doba tehnologije, baš kao i o 3D printovanju delova tela. Kursevi traju između dve i osam nedelja, a nedeljno imate dva do pet časova predavanja, što neće preterano opteretiti vašu, ionako zauzetu sedmicu. Sajt je podeljen na jednostavne kategorije u okviru kojih postoje posebni kursevi, pa nije teško snaći se na ovom portalu.

Do sada je kurseve na sajtu futurelearn.com pohađalo više od pet miliona korisnika, a programi su osmišljeni tako da kursisti imaju priliku da upoznaju svoje kolege iz celog sveta, kao i profesore sa prestižnih univerziteta, prodube kontakte i razmene iskustva mimo učenja novih sadržaja. Na kraju svakog kursa može se dobiti diploma i ona je jedino što morate platiti na osnovnoj verziji sajta. 

P. K.

Možda te još zanima:

.

Saveti za uspešno učenje

U okviru vebinara „Saveti za uspešno učenje”, učenici osnovnih i srednjih škola imaće priliku da saznaju šta je sve potrebno…

.

Nauči sve što te zanima o HR sektoru

Ukoliko niste potpuno sigurni šta sve podrazumevaju poslovi u HR sektoru, ali vas inspiriše rad sa ljudima i vidite sebe kao…

.

Upoznajte studenta generacije Univerziteta u Novom Sadu

Univerzitet u Novom Sadu proglasio je diplomca studija medicine Dragana Turnjanina za studenta generacije u 2022. godini.

.

Neformalno obrazovanje postaje standard

Koliko puta ste do sada čuli mantru o tome kako je važno da tokom života steknete što više poslovnih veština?…

.

Da li veštačka inteligencija već bolje čita sa usana od ljudi?

Studija iz 2009. godine pokazala je kako smo u proseku sposobni da sa usana čitamo samo sa nekih 20 procenata…

.

Redovno ili kampanjski, učiti se mora

Ispitni rokovi na fakultetima su u punom jeku i borba studenata za uslov ili budžet je velika. Potreba za učenjem…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 05:00 Music Mix by Bea
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:10 Pesma dana

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo