.
Trenutno
Leto
 Novinari O radija
Lifestyle / Web

Obratite se budućem sebi

05.06.2018.

Koliko puta u životu vam se desilo da vas nešto muči, a da godinu ili dve nakon toga shvatite da ste potpuno nepotrebno bili iznervirani? Jedina stvar koja vam je tada bila potrebna jeste neko ko će vam reći da razloga za nervozu nema. Nije baš u pitanju osoba, ali donosimo vam odličan sajt za to.

.

Future me je sajt koji vam nudi opciju da napišete pismo budućem sebi. Ako ste trenutno u nekom lošem periodu, za koji znate ili ne znate da je prolazan, nema bolje opcije nego istresti to iz sebe.

Ovaj sajt sadrži jedan prozorčić u koji možete da unesete svoja osećanja i da ostavite sebi neku bitnu poruku. Bilo da je to podsednik nečijeg rođendana koji je za godinu dana, ili samo motivacioni govor za vas same.

Nakon što upišete sadržaj, možete da izaberete da li želite da vam ovo pismo stigne za godinu, za dve ili za pet, a možete da izaberete i konkretan datum. Nakon toga odete na opciju "Send to the future". Sve što nakon toga treba da uradite, jeste da upišete svoj mejl na koji će vam ovo pismo stići.

.
Ako ikad pomislite da nešto ne možete da rešite, posetite sajt koji smo našli za vas. 
.
Realno, svi smo mi kao klinci gledali u nebo iščekujući avione i pitajući se tiho u sebi - odakle su krenuli i gde su se zaputili.…
.
Kada se pomenu baze podataka obično se pomisli na neki komplikovan unos podataka na određenu tabelu, međutim, one su jako korisne…
Program
Kalendar događaja
Avgust 2018.
PonUtoSreČetPetSubNed
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  
Anketa

Kako se hranite tokom leta?