...
TRENUTNO11:00 - 12:00Škripa

Lifestyle / Web

Nepresušan izvor filmskih zanimljivosti

14.02.2017.

Većini filmofila sami filmovi nisu dovoljni. Zato i postoji neiscrpno more filmskih podataka na internetu o glumcima, režiserima, filmskoj muzici i ostalim zanimljivostima. Jedna od najpopularnijih kategorija je trivija. Predstavljamo vam Screen Rant Youtube kanal koji je ubedljivo najjači u tom polju. 

.

Youtube kanal Screen Rant izrastao je kao potpora istoimenom sajtu koji godinama unazad pruža mnoštvo zanimljivih filmskih priča i dogodovština na koje možete naići u produkciji svakog ostvarenja. Iza njega stoji grupa filmskih entuzijasta koji su dobro ispekli zanat, pa svakodnevno možete gledati njihove video-klipove prepune najzanimljivijih podataka o filmovima, glumcima i filmskim junacima.

Kanal je podeljen na devet potkategorija gde do sada možete pregledati na hiljade klipova. Tu se nalaze kratki prilozi o filmskim greškama, skrivenim filmskim najavama i subliminiranim porukama, superherojima i filmskoj teoriji, između ostalog. Klipovi su relativno kratki, retko kada traju duže od deset minuta pa ne oduzimaju previše vremena.

Screen Rant danas važi za najbrže rastući kanal na Youtube-u. Njegovi kreatori sarađuju sa najvećim filmskim kućama, a iza svih klipova stoje čitavi timovi. Iako govore o filmskim trivijama, sve što iznesu provereno je na pravi način, što Screen rent čiji pouzdanim izvorom. Novi klipovi izlaze gotovo svakodnevno i ako ste filmski entuzijasta, ovaj kanal je obavezna internet stanica za vas.

J. Z.

Možda te još zanima:

.

Najbolji momenti iz klasičnih crtaća

Svi koji su odrasli uz Toma i Džerija, Skubi-Dua i Looney Tunes junake imaju priliku da se podsete najboljih momenata…

.

Ko je naručio Dizni papazjaniju sa svim prilozima

Britanskom sjajnom glumcu Kenetu Brani ne da se prosto da režira kvalitetan film poslednjih godina. U ovoj dekadi gledali smo…

.

"Da 5 bloods" u ratu koji nikada ne prestaje

Svež Netflixov biser, film "Da 5 bloods" Spajka Lija počinje govorom Muhameda Alija o tome kako ne želi da ratuje…

.

Legende su svuda oko nas, samo ih treba ekranizovati

Nekoliko godina unazad, novosadski autor Dušan Miletić bavi se snimanjem dokumentarnih filmova, ekranizacijom raznih istorijskih priča, ali i legendi i…

.

Neodrasli muškarci protiv zahuktalog života

Skot je tipičan primerak čoveka u zadržanom razvoju, još još od kad mu je umro otac vatrogasac, kada mu je…

.

Najbrže pronađi omiljenu seriju ili film

Iz godine u godinu broj striming servisa raste. Prvo smo imali samo Netfliks, sada su tu, makar kod nas i…

  • 00:00 Music Mix by Majkić
  • 05:00 Music mix by Marko
  • 11:00 Škripa
  • 12:00 Za i protiv
  • 13:00 Indie road

Anketa

Da li planirate letovanje?

Oradio logo