...
TRENUTNO05:00 - 11:00Music Mix by Majkić

Lifestyle / Web

Nepresušan izvor filmskih zanimljivosti

14.02.2017.

Većini filmofila sami filmovi nisu dovoljni. Zato i postoji neiscrpno more filmskih podataka na internetu o glumcima, režiserima, filmskoj muzici i ostalim zanimljivostima. Jedna od najpopularnijih kategorija je trivija. Predstavljamo vam Screen Rant Youtube kanal koji je ubedljivo najjači u tom polju. 

.

Youtube kanal Screen Rant izrastao je kao potpora istoimenom sajtu koji godinama unazad pruža mnoštvo zanimljivih filmskih priča i dogodovština na koje možete naići u produkciji svakog ostvarenja. Iza njega stoji grupa filmskih entuzijasta koji su dobro ispekli zanat, pa svakodnevno možete gledati njihove video-klipove prepune najzanimljivijih podataka o filmovima, glumcima i filmskim junacima.

Kanal je podeljen na devet potkategorija gde do sada možete pregledati na hiljade klipova. Tu se nalaze kratki prilozi o filmskim greškama, skrivenim filmskim najavama i subliminiranim porukama, superherojima i filmskoj teoriji, između ostalog. Klipovi su relativno kratki, retko kada traju duže od deset minuta pa ne oduzimaju previše vremena.

Screen Rant danas važi za najbrže rastući kanal na Youtube-u. Njegovi kreatori sarađuju sa najvećim filmskim kućama, a iza svih klipova stoje čitavi timovi. Iako govore o filmskim trivijama, sve što iznesu provereno je na pravi način, što Screen rent čiji pouzdanim izvorom. Novi klipovi izlaze gotovo svakodnevno i ako ste filmski entuzijasta, ovaj kanal je obavezna internet stanica za vas.

J. Z.

Možda te još zanima:

.

Ne možeš biti autentičan samo iz želje da budeš originalan

Maša Seničić (1990) je rođena u Beogradu. Pesnikinja je i scenaristkinja. Diplomirala je dramaturgiju na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu.…

.

2019. review: Knjige, filmovi, fudbal, održiva moda

Nije ništa neobično što nas kraj kalendarske godine, kao i svake prethodne, tera da sumiramo prethodnih 365 dana, promislimo, svedemo…

.

Film i diskusija o LGBT pokretu

U susret Međunarodnom danu ljudskih prava, Grupa Izađi zajedno sa Ambasadom Kraljevine Holandije u sredu 4. decembra od 18 časova…

.

Servantes na točkovima

Na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu do 28. novembra biće održan ciklus filmova iz španskog govornog područja.

.

Spoj dve kulture kroz film

Japansko srpski festival filma šesti put je ove godine u Beogradu spojio te dve kulture, a potom je, po prvi…

.

Počinje još jedan Filmski Front

Filmski front: Međunarodni festival kratkometražnog filma biće održan od 24. do 27. oktobra u bioskopskoj sali Kulturnog centra Novog Sada.

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music Mix by Majkić
  • 11:00 Radio Gruvanje
  • 12:00 U kakvoj zemlji želim da živim

Kalendar događaja

Januar 2020.
PonUtoSreČetPetSubNed
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  

Anketa

Koliko verujete u horoskop?

Oradio logo