...
TRENUTNO14:00 - 15:00Bluegrass

Lifestyle / Web

Našminkaj svoj selfi

21.10.2019.

Pogledamo se u ogledalo, pomislimo kako smo jako lepi, uključimo kameru i – razočaramo se. Preveliko nam izgledaju obrazi, puder nije pokrio sve bubuljice, svetlo je loše. U tim situacijama Airbrush stiže u pomoć.

.

Airbrush je na prvi pogled sasvim obična aplikacija za sređivanje fotki. Ono što je međutim od ostalih razlikuje, jeste to da nisu u pitanju samo filteri.

Postoji dosta opcija među kojima su retouch, tools, makeup i filter. Svaka od ovih kategorija sadrži svoje mini kategorije u kojima je zapravo ključ.

Opcija retouch nudi mogućost da uklonite bubuljice ili, na primer, smanjite neki deo na licu za koji mislite da je ispao preveliko. Tools omogućava da promenite veličinu same sike ili da je rotirate.

Makeup kategorija sadrži nekoliko tipova šminke od kojih uvek možete izabrati onaj koji vam najviše odgovara, a takođe možete da podešavate jačinu šminke ali i da odlučile da li želite da vam aplikacija popravi oči, obrve, usne i obraze ili samo nešto od ovih stvari.

Kada su u pitanju filteri, nema ih previše, ali sasvim dovoljno da procenite koji vam se najviše dopada, uz mogućnost podešavanja i same jačine filtera.

Airbrush je odlična aplikacija ako želite malo da popravite fotke, ali nemojte preterivati – primetiće se.

Možda te još zanima:

.

#Onokad te muva bot

Ako koristite neku od aplikacija za upoznavanje verovatno očekujete da komunicirate sa, u najmanju ruku, ljudskim bićem, zar ne? Da,…

.

Kalkulator koji može sve

Kalkluatori koji su unapred instalirani na telefone imaju, uglavnom, mogućnost rešavanja samo najosnovnijih matematičkih operacija. Zato je tu All-In-One Calculator,…

.

Virtuelni planetarijum

Jedna od romantičnijih stvari koje možete da uradite sa voljenom osobom je da gledate u zvezde. Međutim, postoji aplikacija koja…

.

Nova aplikacija za organizaciju dana

Tangerine je nova aplikacija čiji je cilj da prati vaše raspoloženje i navike i na taj način vam pomogne u…

.

Proverite šta znate o filmovima

Gde god se nađete danas neko će pričati o dodeli Oskara i od toga nema bežanja... Filmovi su ovih dana…

.

Koliko dobro poznaješ Star wars?

Znanje o nekoj seriji, filmu, često možemo da proverimo na tematskim kvizovima. Međutim, postoji aplikacija koja će vam svakodnevno pružati…

  • 11:00 Za i protiv
  • 12:00 Pre podne na O radiju
  • 14:00 Bluegrass
  • 15:00 Superoperater
  • 16:00 IN teen

Kalendar događaja

Februar 2020.
PonUtoSreČetPetSubNed
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
 

Anketa

Koliko verujete u horoskop?

Oradio logo