.
Trenutno
Alt Šou
 Treći program Radija RTV
Lifestyle / Web

Našminkaj svoj selfi

21.10.2019.

Pogledamo se u ogledalo, pomislimo kako smo jako lepi, uključimo kameru i – razočaramo se. Preveliko nam izgledaju obrazi, puder nije pokrio sve bubuljice, svetlo je loše. U tim situacijama Airbrush stiže u pomoć.

.

Airbrush je na prvi pogled sasvim obična aplikacija za sređivanje fotki. Ono što je međutim od ostalih razlikuje, jeste to da nisu u pitanju samo filteri.

Postoji dosta opcija među kojima su retouch, tools, makeup i filter. Svaka od ovih kategorija sadrži svoje mini kategorije u kojima je zapravo ključ.

Opcija retouch nudi mogućost da uklonite bubuljice ili, na primer, smanjite neki deo na licu za koji mislite da je ispao preveliko. Tools omogućava da promenite veličinu same sike ili da je rotirate.

Makeup kategorija sadrži nekoliko tipova šminke od kojih uvek možete izabrati onaj koji vam najviše odgovara, a takođe možete da podešavate jačinu šminke ali i da odlučile da li želite da vam aplikacija popravi oči, obrve, usne i obraze ili samo nešto od ovih stvari.

Kada su u pitanju filteri, nema ih previše, ali sasvim dovoljno da procenite koji vam se najviše dopada, uz mogućnost podešavanja i same jačine filtera.

Airbrush je odlična aplikacija ako želite malo da popravite fotke, ali nemojte preterivati – primetiće se.

.
Vremenom, kako se tehnologija razvija, imamo više mogućnosti kada su u pitanju digitalne beleške, tako da ih sada možemo koristiti…
.
Hteli to sebi da priznamo ili ne svakodnevno pripremanje hrane brzo preraste u rutinu- spremamo nekoliko istih jela koje volimo ili…
.
Kako u Novom Sadu ne postoji zvanična aplikacija koja bi omogućila da na telefonu imate sve informacije o linijama javnog prevoza,…
Program
Kalendar događaja
Novembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?