.
Trenutno
Music mix by Marko
 Marko Balać
Lifestyle / Web

Najbolji kratki filmovi na jednom mestu!

04.03.2016.

Trenutno se dešava Fest, sezona nagrada u Holivudu skoro je gotova i mnogi su ovih dana zainteresovani za film. Međutim, iz nepoznatog razloga u modi su filmovi od tri sata, a ko u današnje superbrzo vreme ima vremena da gleda sve te filmove koji traju do u nedogled?

Niko.

.

Zato predlažemo da odete na sajt Films short.com i pogledate neke od najboljih kratkih filmova! Kategorije na sajtu su Short shorts - filmovi koji traju oko tri minuta, pobednici Oskara, Bafta nagrada, Sundance-a, Berlinale-a i slično, najbolji filmovi po državama i žanrovima i tako dalje. 

Tu su filmovi Kristofera Nolana, Tima Bartona, Vesa Andersona, Nila Blomkampa, ali i mnogih drugih koji sve emocije, radnju, životna pitanja i okolnosti umeju da stave u samo nekoliko minuta. Najbolje od svega je da ćete većinu filmova pogledati od početka do kraja, nećete zaspati, pa čak i ako vam se neki ne svidi – nema veze, brzo će se završiti i sledeći će biti odličan.

Na sajtu Films short.com postoje i instrukcije kako da napravite kratak film. Čak je i to uputstvo kratko!

J.Ž.

.
Obične aplikacije za editovanje fotki nisu više dovoljne. Pravo je vreme da od svoje fotke napravite barokni momenat.
.
NASA Lunar Orbiter (LRO) kruži oko Meseca već skoro deceniju. Tokom ovog leta, prikupio je bezbroj fotografija i podataka na mesečevoj…
.
Na internetu postoji pregršt sajtova sa crtanim filmovima, ali smo jedan poseban izdvojili za vas. Ovaj sajt mogu da koriste i deca,…
Program
Kalendar događaja
Oktobar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
   
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?