.
Trenutno
Music mix by Marko
 Marko Balać
Lifestyle / Web

Nađi slavnog dvojnika

14.05.2019.

Ako ste se oduvek pitali da li ličite na neku od slavnih istorijskih ličnosti koje se nalaze na platnima svetskih slikara, imamo aplikaciju za vas. 

.

Google Arts & Culture je aplikacija koja skenira vaše lice i pronalazi "dvojnika" na nekom od remek-dela slavnih slikara iz raznih epoha.

Da biste napravili selfi i uporedili ga sa umetničkom bazom koju Google Art and Culture ima, potrebno je da u aplikaciji odete do odeljka "Is Your Potret in a Museum", napravite selfi, kliknete na pretragu i sačekate da vam Google izbaci rezultat.

Jedina mana ove aplikacije je činjenica da neće svi imati priliku da isprobaju opciju "Je li moj lik na umetničkom delu", jer opcija još uvek nije dostupna svima i zavisi, osim od lokacije i od načina na koji koristite Google nalog. 

Aplikacija je odličan izvor informacija o umetnosti, muzejima, stvaraocima umetničkih pravaca, njihovom uticaju, uključujući obližnje muzeje, radno vreme, galerije, parkove i slično. Aplikaciju nudi i preglede dela u virtuelnoj realnosti, Street View obilazak, video materijale. Google Arts & Culture je besplatna platforma za Android i iOS korisnike.

.
Svi dokumenti različitih formata na jednom mestu, u jednoj aplikaciji. 
.
Čak i na internetu koji nam nudi bezbroj mogućnosti, nekada možemo da upadnemo u rutinu kada su u pitanju stvari koje pratimo.…
.
Nema ništa gore nego skidati muziku i prebacivati je na telefon ako imate iPhone. Ova aplikacija može da vam olakša život.
Program
Kalendar događaja
Jul 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
    
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?