.
Trenutno
Music mix by Marko
 Marko Balać
Lifestyle / Web

Nađi slavnog dvojnika

14.05.2019.

Ako ste se oduvek pitali da li ličite na neku od slavnih istorijskih ličnosti koje se nalaze na platnima svetskih slikara, imamo aplikaciju za vas. 

.

Google Arts & Culture je aplikacija koja skenira vaše lice i pronalazi "dvojnika" na nekom od remek-dela slavnih slikara iz raznih epoha.

Da biste napravili selfi i uporedili ga sa umetničkom bazom koju Google Art and Culture ima, potrebno je da u aplikaciji odete do odeljka "Is Your Potret in a Museum", napravite selfi, kliknete na pretragu i sačekate da vam Google izbaci rezultat.

Jedina mana ove aplikacije je činjenica da neće svi imati priliku da isprobaju opciju "Je li moj lik na umetničkom delu", jer opcija još uvek nije dostupna svima i zavisi, osim od lokacije i od načina na koji koristite Google nalog. 

Aplikacija je odličan izvor informacija o umetnosti, muzejima, stvaraocima umetničkih pravaca, njihovom uticaju, uključujući obližnje muzeje, radno vreme, galerije, parkove i slično. Aplikaciju nudi i preglede dela u virtuelnoj realnosti, Street View obilazak, video materijale. Google Arts & Culture je besplatna platforma za Android i iOS korisnike.

.
Problem u koji svi često upadnemo kada vreme postane hladnije i kada se približi jesen, jeste taj da smo pogledali sve filmove,…
.
Dok pešačiš, možeš pomoći deci oboleloj od raka. Pitaš se, kako? Preko ove aplikacije. 
.
Motivacija je ključ kada želimo da počnemo da se bavimo nekom sportskom aktivnošću i da se hranimo zdravo. Ako vam je potrebna…
Program
Kalendar događaja
Septembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
      
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?