.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Lifestyle / Web

Nađi na netu i ono što ne znaš kako se zove

20.06.2019.

Najlakši način da danas saznate nešto je da posetite Google.rs i da unesete pojam o kojem želite da se informišete. Međutim, šta ako ne znate kako da opišete pojam koji vas interesuje? Šta ako imate posla sa predmetom koji ne znate kako se zove?  

.

Google Lens je aplikacija pomoću koje, na osnovu fotografije, možete saznati šta se na njoj nalazi, jer će je ona skenirati za vas i dati vam informacije. 

Aplikacija funkcioniše ovako: upotrebite je da biste snimili sve što vidite oko sebe - zgrade, novinske oglase, orijentire, logotipe, etikete vina - ova aplikacija će prepoznati objekat, pretražiti ga na vebu i prikazati objašnjenje, vezu ili opis objekta koji ste fotografisali.

Ne postoji opcija konfiguracije - umesto toga, imate uputstva za početak rada i pomoć na mreži. Takođe ćete moći da koristite Google Lens da biste istražili fotografiju koja se već nalazi na vašem telefonu. Kada Google Lens analizira vašu sliku, predstaviće vam opcije koje je pronašao. Kada odredite koju opciju tražite (na primer, aplikacija vam ponudi da birate između poznate slike ili knjige koja koristi tu sliku na naslovnoj strani) dobićete Google rezultate pretrage.

Ova platforma vam omogućava da koristite telefon da biste dobili više informacija o svetu oko vas i besplatna je za Android korisnike.

.
Ako često putujete verovatno već znate koliko je vremena neophodno da se put dobro organizuje, kako biste postigli sve što planirate.…
.
Kako je YouTube prvenstveno namenjen gledanju videa, korisnici su do sada bili prinuđeni da paralelno koriste još nekoliko aplikacija…
.
Svi dokumenti različitih formata na jednom mestu, u jednoj aplikaciji. 
Program
Kalendar događaja
Jul 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
    
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?