.
Trenutno
Music mix by Marko
 Marko Balać
Lifestyle / Web

Nađi na netu i ono što ne znaš kako se zove

20.06.2019.

Najlakši način da danas saznate nešto je da posetite Google.rs i da unesete pojam o kojem želite da se informišete. Međutim, šta ako ne znate kako da opišete pojam koji vas interesuje? Šta ako imate posla sa predmetom koji ne znate kako se zove?  

.

Google Lens je aplikacija pomoću koje, na osnovu fotografije, možete saznati šta se na njoj nalazi, jer će je ona skenirati za vas i dati vam informacije. 

Aplikacija funkcioniše ovako: upotrebite je da biste snimili sve što vidite oko sebe - zgrade, novinske oglase, orijentire, logotipe, etikete vina - ova aplikacija će prepoznati objekat, pretražiti ga na vebu i prikazati objašnjenje, vezu ili opis objekta koji ste fotografisali.

Ne postoji opcija konfiguracije - umesto toga, imate uputstva za početak rada i pomoć na mreži. Takođe ćete moći da koristite Google Lens da biste istražili fotografiju koja se već nalazi na vašem telefonu. Kada Google Lens analizira vašu sliku, predstaviće vam opcije koje je pronašao. Kada odredite koju opciju tražite (na primer, aplikacija vam ponudi da birate između poznate slike ili knjige koja koristi tu sliku na naslovnoj strani) dobićete Google rezultate pretrage.

Ova platforma vam omogućava da koristite telefon da biste dobili više informacija o svetu oko vas i besplatna je za Android korisnike.

.
Nema ko nije poželeo stiker sa svojim likom - uz Bitmoji može i to. Na krajnje jednostavan način napravite crtanu verziju sebe…
.
Google Maps ovih dana uvodi novu opciju koja će obradovati sve svetske putnika, a to je izgovoranje imena ulica na jeziku zemlje…
.
Putovati negde sopstevnim automobilom za sobom nosi i traženje i plaćanje parkinga. U Srbiji gotovo da ne postoji mesto koje nije…
Program
Kalendar događaja
Novembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?