.
Trenutno
Music mix by Marko
 Marko Balać
Lifestyle / Web

Minimalistički tekst editor

08.04.2019.

Ne možeš da se fokusiraš dok pišeš? Nije problem, našli smo aplikaciju čiji moto upravo glasi "Fokusiraj se". 

.

iA Writer je aplikacija koja je slična Google Docs-u, a najveća razlika je u jednostavnosti njenog korišćenja. Nakon instalacije, iA Writer vam poželi dobrodošlicu kroz podugački tekst koji prikazuje šta sve ova platforma može. Na sam pogled liste koja prikazuje mogućnosti ove aplikacije, javlja se pomisao da je komplikovano sinonim za njeno korišćenje, ali je upravo suprotno. 

Jedna od opcija koje nudi iA Writer jest sinhronizovanje sa Google Drive i Dropbox servisom, to znači da vaš tekst može odmah nakon upisa biti dostupan online. iA Writer nudi i čuvanje dokumenta u raznim formatima, što je pogodno pri radu sa korisnicima koji imaju programe koji podržavaju različite ekstenzije.

iA Writer je minimalistički uređivač teksta jer korisniku omogućava jednostavan upis teksta, ali i dalje korišćenje istog na nekim drugim platformama ili uređajima.

.
Ako vam reči ne govore sve, tu je aplikacija koja će vam objasniti šta neki postupak znači, na neverbalnom nivou. 
.
Postoji veb aplikacija koja može da vas natera da pišete bez pauze, u nekom definisanom vremenskom periodu. Ako odaberete vremenski…
.
Koji god problem da vam se dešava u životu, izuzetno je bitno da znate da niste sami. Izdvojite desetak minuta svog vremena i posetite…
Program
Kalendar događaja
Maj 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?