.
Trenutno
RetroTips
 Jovan Marjanović i Predrag Novković
Lifestyle / Web

Minimalistički tekst editor

08.04.2019.

Ne možeš da se fokusiraš dok pišeš? Nije problem, našli smo aplikaciju čiji moto upravo glasi "Fokusiraj se". 

.

iA Writer je aplikacija koja je slična Google Docs-u, a najveća razlika je u jednostavnosti njenog korišćenja. Nakon instalacije, iA Writer vam poželi dobrodošlicu kroz podugački tekst koji prikazuje šta sve ova platforma može. Na sam pogled liste koja prikazuje mogućnosti ove aplikacije, javlja se pomisao da je komplikovano sinonim za njeno korišćenje, ali je upravo suprotno. 

Jedna od opcija koje nudi iA Writer jest sinhronizovanje sa Google Drive i Dropbox servisom, to znači da vaš tekst može odmah nakon upisa biti dostupan online. iA Writer nudi i čuvanje dokumenta u raznim formatima, što je pogodno pri radu sa korisnicima koji imaju programe koji podržavaju različite ekstenzije.

iA Writer je minimalistički uređivač teksta jer korisniku omogućava jednostavan upis teksta, ali i dalje korišćenje istog na nekim drugim platformama ili uređajima.

.
Problem u koji svi često upadnemo kada vreme postane hladnije i kada se približi jesen, jeste taj da smo pogledali sve filmove,…
.
Dok pešačiš, možeš pomoći deci oboleloj od raka. Pitaš se, kako? Preko ove aplikacije. 
.
Motivacija je ključ kada želimo da počnemo da se bavimo nekom sportskom aktivnošću i da se hranimo zdravo. Ako vam je potrebna…
Program
Kalendar događaja
Septembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
      
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?