...
TRENUTNO18:00 - 00:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Web

Malo smo nadogradili - groblje arhitekture

05.10.2017.

Ako ste se nekad pitali kako nastaju nadogradnje na zgradama, najispravniji odgovor bi bio da je neko pijan jednim lenjirom pravio nacrt na kafanskoj salveti. Takav se bar utisak stiče kada uđete na instagram profil "Malo smo nadogradili". Predstavljamo vam galeriju najmorbidnijih nadogradnji u Beogradu.

.

Bilo je samo pitanje vremena kada će neko Instagram iskoristiti da predstavi nešto što svaki veći grad u Srbiji proživljava – pošast graditeljskih poduhvata u stilu 'plastični Lego na drvene kocke'. Od kada postoji profil "Malo smo nadogradili" zidanje na vrhovima zgrada je postalo treš zabava za hiljade koji željno iščekuju nove fotografije.

nadogradnja3 jpg

"Malo smo nadogradili", kako sam autor kaže, apdejtuje fotografije nadogradnji u Beogradu, onako u prolazu i sporadično, kad naiđe na inspirativno arhitektonsko rešenje. Tu ćete naći nakalemljene zgrade toliko nakaradne da je podsmeh jedino što vam pored čuđenja preostaje.

Na ovom profilu krepavaju svi arhitektonski snovi o Ajfelovim tornjevima i Sidnejskim operama, tu je ruglo divlje gradnje, etalon za manjak estetike, smisla za fiziku, jednom rečju korupcijsku nadogradnju koju izvode majstori plaćeni gajbom piva i hladnim burekom. Kada posetite ovaj profil, obavezno čitajte i komentare, jer povremeno znaju da budu urnebesniji od fotografija na koje se odnose. 

Možda te još zanima:

.

Second hand odeća na Instagramu sve popularnija

Zbog pandemije koronavirusa mnogi potrošači okrenuli su se kupovini preko interneta. Ona je u ekspanziji, a vlasnici najvećih svetskih brendova…

.

Video treninzi na Instagramu

Vežbanje ponekad najviše zavisi od motivacije. Uvek dođu dani kada vam se ne radi ništa i kada biste po ceo…

.

Instagram kopira Zoom

U proteklih nekoliko meseci video pozivi su postali deo naše svakodnevnice. Aplikacije koje nude ovu opciju svakog dana privalače sve…

.

Književnost živi na Instagramu

Kulturna stanica Eđšeg i Prerazmišljavanje su tokom aprila počeli sa organizacijom ciklusa književnih večeri na Instagramu pod nazivom "Oko(m) knjige".

.

Fejsbuk i Instagram biće još više povezani

Trenutno se testira nova funkcija za društvene mreže, koja omogućava deljenje storija na Fejsbuku i Instagramu istovremeno.

.

IGTV uvodi monetizaciju

Instagram testira plan monetizacije video sadržaja na svojoj platformi IGTV koja je pokrenuta pre skoro dve godine.

  • 16:00 Leto na O radiju
  • 17:20 Gost O radija
  • 18:00 Music Mix by Bea

Anketa

Da li planirate letovanje?

Oradio logo