.
Trenutno
Muzički kalendar
 Dušan Majkić
Lifestyle / Web

Lakša verifikacija Twitter naloga

03.11.2016.

Dobijanje plavog znaka za čekiranje na Twitteru do sada nije bio lak poduhvat, ali sada svi mogu da se prijave kako bi njihov Twitter nalog postao verifikovan.

.

Twitter je otvorio prijavu za sve, mada će samo određeni korisnici dobiti odobrenje i verifikaciju naloga, a oni koji budu odbijeni moraće da čekaju mesec dana kako bi se ponovo prijavili.

Prosečni korisnici i dalje neće ispunjavati kriterijume koje je Twitter postavio za verifikovanje, ali će veću šansu da budu odobreni imati oni nalozi koji su "od javnog interesa" u oblasti muzike, glume, mode, politike, religije, novinarstva, medija, sporta, poslovanja i drugih ključnih oblasti.

Za verifikaciju se mogu prijaviti i privatni i poslovni Twitter nalozi. Korisnici će Twitteru morati da navedu razlog zbog koga žele da verifikuju svoj nalog, kao i personalne informacije poput broja telefona i datuma rođenja. U nekim slučajevima biće potrebno podneti dokaz, odnosno neki lični dokument, poput lične karte, pasoša ili vozačke dozvole.

U okviru svog prethodnog sistema, Twitter je verifikovao svega 187.000 od ukupno 320 miliona mesečnih aktivnih korisnika.

Izvor: NextPowerUp

.
Google Maps ovih dana uvodi novu opciju koja će obradovati sve svetske putnika, a to je izgovoranje imena ulica na jeziku zemlje…
.
Putovati negde sopstevnim automobilom za sobom nosi i traženje i plaćanje parkinga. U Srbiji gotovo da ne postoji mesto koje nije…
.
Vremenom, kako se tehnologija razvija, imamo više mogućnosti kada su u pitanju digitalne beleške, tako da ih sada možemo koristiti…
Program
Kalendar događaja
Novembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?