...
TRENUTNO00:00 - 06:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Web

Lakša verifikacija Twitter naloga

03.11.2016.

Dobijanje plavog znaka za čekiranje na Twitteru do sada nije bio lak poduhvat, ali sada svi mogu da se prijave kako bi njihov Twitter nalog postao verifikovan.

.

Twitter je otvorio prijavu za sve, mada će samo određeni korisnici dobiti odobrenje i verifikaciju naloga, a oni koji budu odbijeni moraće da čekaju mesec dana kako bi se ponovo prijavili.

Prosečni korisnici i dalje neće ispunjavati kriterijume koje je Twitter postavio za verifikovanje, ali će veću šansu da budu odobreni imati oni nalozi koji su "od javnog interesa" u oblasti muzike, glume, mode, politike, religije, novinarstva, medija, sporta, poslovanja i drugih ključnih oblasti.

Za verifikaciju se mogu prijaviti i privatni i poslovni Twitter nalozi. Korisnici će Twitteru morati da navedu razlog zbog koga žele da verifikuju svoj nalog, kao i personalne informacije poput broja telefona i datuma rođenja. U nekim slučajevima biće potrebno podneti dokaz, odnosno neki lični dokument, poput lične karte, pasoša ili vozačke dozvole.

U okviru svog prethodnog sistema, Twitter je verifikovao svega 187.000 od ukupno 320 miliona mesečnih aktivnih korisnika.

Izvor: NextPowerUp

Možda te još zanima:

.

Pretplata za nove korisnike društvene mreže X?

Novi korisnici društvene mreže X, ranije poznate kao Tviter, navodno će morati da plate skromnu cifru ukoliko žele da objavljuju…

.

Vrednost bivšeg Tvitera opala za 70 odsto otkako je vlasnik Mask

Vrednost platforme X (nekadašnjeg Tvitera) opala je za 71 odsto od kada je taj društveni medij kupio američki milijarder Ilon Mask, objavila je američka multinacionalna…

.

Platforma X testira naplatu godišnje pretplate za nove naloge

Testiranje se trenutno sprovodi na Novom Zelandu i Filipinima.

.

Microsoft napravio Xbox kontroler sa mirisom pice

Microsoft je dizajnirao prilagođene TMNT Xbox kontrolere koji imaju difuzer mirisa vezan pozadi u obliku parčeta pice. 

.

Twitter počinje sa plaćanjem kreatorima

Twitter je zvanično pokrenuo program za deljenje prihoda od oglasa s kreatorima sadržaja. Ova inicijativa, koju je Ilon Mask najavio ranije…

.

Ove aplikacije su najgora noćna mora za bateriju telefona

Aplikacije društvenih mreža, striming aplikcije i određene mobilne igre poznate su po tome što prazne baterije pametnih telefona.

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 06:00 Music mix by Anja
  • 11:00 Y2K

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo