.
Trenutno
Tehnologija
 Novinari O radija
Lifestyle / Web

Kvizovi su zabavni

04.12.2018.

Kiša i početak radne nedelje izuzetno su loša kombinacija. Ali ako se tome doda kviz - zabava počinje. Predstavljamo vam sajt TheQuiz.

.

Na ovoj stranici možete pronaći kviz na gotovo svaku temu koja vas zanima i na zabavan način testirati sopstveno znanje o pomalo nebitnim stvarima.

Kada uđete na sajt, dobićete opciju da odaberete neku od kategorija, među kojima su movies&tv, entertainment, sports, lifestyle i more. 

U svakoj od ovih kategorija nalazi se zaista ogroman broj kvizova, zahvaljujući kojima možete saznati informacije od toga koliko dobro poznajete seriju Friends, do, recimo onih koji će vam otkriti koji ste lik iz serije The Simpsons.

Možda i najbolja stvar kod ovog sajta jeste da nije poput onih kvizova na fejsbuku koji izbacuje naporne reklame, tako da možete da se zabavljate bez prekida.

Mali savet: Pripremite se dobro, pitanja uopšte nisu naivna.

.
Misliš da je lako objaviti dobar story na Instagramu? Bez ove aplikacije nikako. 
.
Iako nas je tehnologija dovela do toga da možemo da se dopisujemo sa drugim delom planete u jednom trenutku, ništa ne može zameniti…
.
Editovanja fotki - nikad dosta. Još ako posebno voliš da sakupljaš lajkove i diviš se sopstvenoj estetici, Flipagram je super…
Program
Kalendar događaja
Februar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
   
Anketa

Koliko vodite računa o zaštiti svojih podataka na internetu?