.
Trenutno
Music mix by Marko
 Marko Balać
Lifestyle / Web

Koliko vremena provodiš na internetu?

12.12.2018.

Vreme provedeno uz mobilni telefon brzo prolazi, bez da to i primetimo. Zbog toga je Google osmislio posebnu aplikaciju kojom omogućava korisnicima uvid u to koliko su vremena potrošili na njegovo korišćenje.

.

Aplikacija se zove Digital Wellbeing koja prema potrebi može i da onemogućiti pokretanje aplikacija.

Ona, osim vremena korišćenja mobilnog telefona, detaljno prikazuje i druge podatke, poput, koliko je ukupno vremena bio uključen ekran, koliko ste notifikacija primili, ali i koliko ste puta sami otključali mobilni telefon. Takođe detaljno, čak u minut, može da vam otkrije i koliko ste vremena utrošili na gledanje Netflixa, YouTubea, dopisivanje putem Facebooka ili WhatsAppa i drugih aplikacija.

Kako bi vas ohrabrio na umerenije korištenje mobilnog telefona Google je omogućio postavljanje limita koliko se koja aplikacija može dugo koristiti. Nakon što istekne vreme za korišćenje neke aplikacije, nju više nije moguće ponovno pokrenuti, o čemu će vas Digital Wellbeing obavestiti porukom na ekranu.

Google je dodao i opciju Wind Down koja omogućava određivanje od kojih aplikacija želite da nastavite da primate notifikacije tokom noći, a od kojih ne. Takođe, može automatski u određeno vreme da prebaci i ekran u crno-beli način rada.            

.
Mnogo je lakše popiti kafu umesto obroka, nego konstantno smišljati nove kombinacije hrane. Na kafi nažalost ne može da se živi,…
.
Dosadni su ti Instagram filteri i voliš nešto alternativniju obradu fotki? Imamo aplikaciju za tebe. 
.
Volite da istražujete o zvezdama? Imamo aplikaciju za vas. 
Program
Kalendar događaja
Avgust 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?