.
Trenutno
Music Mix by Dušan Majkić
 Dušan Majkić
Lifestyle / Web

Koliko sati dnevno dangubite?

10.08.2018.

Društvene mreže, Youtube, igrice i sve ostalo što nam je na dohvat ruke u digitalnom dobu, vrlo lako nas odvuče od onih stvari koje zapravo treba da radimo. Dešava vam se da radite nešto i rešite da napravite kratku pauzu, a onda, posle nekoliko sati, shvatite da ste zapravo izgubili čitav dan na gluposti? Ako želite da promenite tu naviku, RescueTime bi mogao da vam pomogne.

.

Sajt će vas opominjati nedeljnim izveštajem putem mejla, tako što će vam pokazati koliko ste tačno vremena potrošili radeći u onim programima koje koristite za posao i, što je još važnije, koliko ste vremena proćerdali posećujući sajtove i aplikacije koje nemaju veze sa vašim poslom. Ako vas nedeljni izveštaj ne šokira dovoljno, Rescue Time će vam poslati i tromesečni izvod vaših aktivnosti.

Grafikoni će vam pokazati koje tačno stvari treba da izbegavate, odnosno koji sajtovi vam kradu najviše vremena. Možete meriti svoju produktivnost, a postoji i opcija za određivanje dnevnih ciljeva, koja će vam možda olakšati da se fokusirate na ono što je bitno.

Sve to je deo aplikacije pod nazivom Rescue Time Lite, koja je namenjena pre svega upozoravanju da vam vreme odlazi na nebitne stvari, dok je za one koji žele ozbiljnije da se pozabave tim problemom bolje da koriste Rescue Time Premium. Uz sve ono što nudi i Lite verzija, Premium će meriti i vreme koje ste proveli daleko od računara, blokiraće one sajtove koji vam oduzimaju dragoceno vreme, vodiće evidenciju vaših dnevnih dostignuća i pružiti još korisnih opcija.

Lite verzija je besplatna, i kako kažu, uvek će i biti, dok za Premium ipak treba izdvojiti 9 dolara na mesečnom nivou. Postoji i trial verzija koja traje 14 dana. 

.
Editovanja fotki - nikad dosta. Još ako posebno voliš da sakupljaš lajkove i diviš se sopstvenoj estetici, Flipagram je super…
.
Bez obzira na to da li želiš da smanjiš broj kilograma, da živiš zdravo, promeniš navike ili započneš novu ishranu, MyfitnessPall…
.
Video snimci su budućnost tehnologije. Ovo, barem ekipi Oradija, govori dosadašnje iskustvo, s obzirom na to da nas je najlakše…
Program
Kalendar događaja
Februar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
   
Anketa

Na šta posebno obraćate pažnju na deklaracijama hrane i pića?