...
TRENUTNO18:30 - 18:45Album nedelje

Lifestyle / Web

Kako biti kralj trolova

18.08.2016.

Ne jedan, ne dva, nego šest sajtova sam ti pripremio za danas. Svaki je idiotski na svoj način i jedino što ih spaja je fantastična mogućnost da troluješ i zezaš znane i neznane za kompjuterom.

.

Za početak, sedi za tuđ kompjuter i idi na fakeupdate.net. Odaberi jedan od lažnih update prozora, aktiviraj full screen i posmatraj žrtvu kako uzaludno čeka. Za hard kor trolove tu je i plavi ekran smrti – ali oprez.

Ukoliko te pak zasvrbi potreba da impresioniraš i zavlačiš kolege preporučujem ti hackertyper.net. Na ovom sajtu, takođe u fullscreen modu, svaka glupost koju otkucaš na ekranu će se pojaviti u formi programerskog koda. Za fanove društvenih mreža idealan zezator je likecreeper.com. Ovaj sajt će glumiti bizarnog pratioca nečijeg instagram profila, lajkovaće starinske budalaste fotografije i dovesti do rebusnog ludila vlasnika. 

A recimo da nekoga odistinski ne voliš, željan si osvete i ne žališ para. Za tebe je kao stvoren shitexpress.com. Za tričavih 17 dolara u prilici si da mrskoj osobi pošalješ kutiju punu fekalija, anonimno i efikasno. Štaviše, možeš da biraš i životinju čiji izmet želiš da pošalješ, a ako ti je ovo previše sterilno tu je prankcandless.com – sajt na kome se prodaju sveće koje zapaljene prvo lepo mirišu, a onda šire nepodnošljiv smrad. Zabava vredna 12 dolara.

Za kraj, tu je i sajt peteranswers.com. Na ovom sajtu virtuelni Petar u stanju je da tačno odgovori na svako postavljeno pitanje, recimo šta je osoba koju zezate doručkovala. Fora je u tome da prevarant suptilno daje Peri informacije preko tastature, nakon čega ovaj volšebno pruža neverovatno precizne odgovore. Kako sistem detaljno radi proveri na peteranswers.com i drži jezik za zubima što duže možeš.

I.M.

Možda te još zanima:

.

Google otpušta one koji su protiv "Projekta Nimbus"

Google je otpustio 28 zaposlenih koji su učestvovali u protestima protiv "Projekta Nimbus", odnosno, ugovora sa izraelskom vladom i vojskom…

.

Zabrana Tik-toka prošla Kongres

Paket za nacionalnu bezbednost, koji uključuje i mere zabrane Tik-toka širom SAD, usvojen je velikom većinom glasova u američkom Senatu.

.

Plata u Nemačkoj 9.000 evra mesečno, bez da ustanete iz kreveta

Nemački centar za avijaciju traži 12 kandidata koji će provesti 60 dana u krevetu, za potrebe nove studije koju sprovode…

.

Obiđite Srbiju za Prvi maj i Uskrs

Ako nas vreme ne prevari, kao što je to čest običaj za 1. maj, mogli bi ovo biti stvarno dobri…

.

Kina uklanja strane mrežne čipove do 2027.

Kina pokušava da eliminiše čipove strane proizvodnje do 2027. godine.

.

Veštačka inteligencija misli da ima dete

Sajt 404 Media izveštava o neobičnoj situaciji kada je u pitanju veštačka inteligencija, a u glavnoj ulozi se našao Metin…

  • 17:00 Radio Grafiti
  • 18:00 Popodne na O radiju
  • 18:30 Album nedelje
  • 18:45 Lampica
  • 19:00 Popodne na O radiju

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo