.
Trenutno
Leto
 Novinari O radija
Lifestyle / Web

Internet baza honorarnih radnika

08.06.2016.

Honorarci.rs je prva internet baza honorarnih radnika u Srbiji. Sajt je nastao kao želja i potreba da se odgovori na rastući globalni trend samozapošljavanja koji je sve prisutniji na tržištu Srbije.

.

Srbija ima veliki broj nezaposlenih ljudi najrazličitijih zanimanja, znanja i veština sa jedne, kao i veliki broj pojedinaca i firmi kojima su potrebni radnici za honorarne poslove, sa druge strane. Honorarci.rs je internet portal za kvalitetne profesionalce koji žele dodatno da zarade, da sami sebi kreiraju radno vreme i poslovne prilike.

Cilj je da postanu najveća baza honorarnih radnika u regionu putem koje će potencijalni poslodavci moći da angažuju ljude najrazličitijih profila i zanimanja.

Honorarci.rs su tim koji je tokom godina uspeo da stekne iskustva i ostvari na poslovnom planu, nudeći svoje usluge i veštine honorarno putem inostranih sajtova.

Honorarci.rs nije agencija, niti sajt za zapošljavanje. U njihovom fokusu su pružaoci usluga kojima žele da omoguće najbolji način da promovišu svoj rad i tako dođu do novih poslodavaca i poslovnih angažmana.

J. M.

.
Mnogo je lakše popiti kafu umesto obroka, nego konstantno smišljati nove kombinacije hrane. Na kafi nažalost ne može da se živi,…
.
Dosadni su ti Instagram filteri i voliš nešto alternativniju obradu fotki? Imamo aplikaciju za tebe. 
.
Volite da istražujete o zvezdama? Imamo aplikaciju za vas. 
Program
Kalendar događaja
Avgust 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?