...
TRENUTNO11:40 - 12:00O tome se priča

Lifestyle / Web

Internet baza honorarnih radnika

08.06.2016.

Honorarci.rs je prva internet baza honorarnih radnika u Srbiji. Sajt je nastao kao želja i potreba da se odgovori na rastući globalni trend samozapošljavanja koji je sve prisutniji na tržištu Srbije.

.

Srbija ima veliki broj nezaposlenih ljudi najrazličitijih zanimanja, znanja i veština sa jedne, kao i veliki broj pojedinaca i firmi kojima su potrebni radnici za honorarne poslove, sa druge strane. Honorarci.rs je internet portal za kvalitetne profesionalce koji žele dodatno da zarade, da sami sebi kreiraju radno vreme i poslovne prilike.

Cilj je da postanu najveća baza honorarnih radnika u regionu putem koje će potencijalni poslodavci moći da angažuju ljude najrazličitijih profila i zanimanja.

Honorarci.rs su tim koji je tokom godina uspeo da stekne iskustva i ostvari na poslovnom planu, nudeći svoje usluge i veštine honorarno putem inostranih sajtova.

Honorarci.rs nije agencija, niti sajt za zapošljavanje. U njihovom fokusu su pružaoci usluga kojima žele da omoguće najbolji način da promovišu svoj rad i tako dođu do novih poslodavaca i poslovnih angažmana.

J. M.

Možda te još zanima:

.

Blogovanje i gejming legitimni poslovi u Kini

Bloomberg prenosi da će u Kini maturanti koji pokreću sopstveni posao, fokusiran na blogovanje ili gejming, sada biti klasifikovani kao zaposleni. 

.

Za organizaciju doma

Za one koji zaboravljaju ili ne stižu da pruže dovoljno pažnje svom domu što rezultira, na primer, gubljenjem računa po…

.

Nestajuće poruke na Viberu

Ova funkcija prethodno je bila na raspolaganju samo u tajnim četovima, dok će od sada svaki korisnik moći da podesi vremensko…

.

Koji sadržaj na Netfliksu te zanima?

Često se dešava da nam Netfliks, u moru serija i filmova, nudi i sadržaj koji nas ne interesuje, a ipak…

.

Ćaskaj i takmiči se sa prijateljima

Ko god da ima Messenger, verovatno je u nekom trenutku odigrao neku igru sa svojim prijateljima na video pozivu. Ako…

.

Upozorenje za Gmail korisnike

Gmail korisnike su zadesile ozbiljne komplikacije, koje su poslednjih dana postale još ozbiljnije, prenosi Forbes. 

  • 05:00 Music mix by Marko
  • 11:00 Leto na O radiju
  • 11:40 O tome se priča
  • 12:00 Leto na O radiju
  • 13:20 Gost O radija

Anketa

Da li planirate letovanje?

Oradio logo