.
Trenutno
Dok Trepneš
 Miljana Milekić
Lifestyle / Web

Google Night Walk u Marseju

12.05.2016.

Google je još jednom omogućio korisnicima širom sveta da iz svoje sobe i fotelje prošetaju nekom udaljenom destinacijom ili institucijom. Nedavno je to bio čuveni londonski studio Abbey Road, a sada vam predstavljamo projekat realizovan na ulicama Marseja.

.

"Night Walk" je projekat koji vas vodi na impresivno putovanje kroz živopisni Cours Julien, kvart u Marseju koji je poznat po jedinstvenoj atmosferi i street artu. Smešten na brdu, Kurs Julien je deo grada koji posebno obožava boemska zajednica. Prepun kafića, restorana, pozorišta i radnja sa šarenim, ručnio bojenim fasadama, ovaj deo grada je omiljeno okupljalište i mladih ljudi.

marsej jpg

Sajt je vaš prozor u noćni život ovog distrikta, a važno je da obavezno koristite slušalice, jer je u njemu hiljade prijatnih zvukova, kao i glas vaših vodiča Julie and Christophe. Možete lutati ulicama kao da ste stvarno tamo, a doživljaj je upotpunjen 360' panorama fotografijama koje su snimljene noću, kao i video linkovima i interesantnim tekstovima, uz pomoć kojih ćete lako zaroniti u osobenost ovog kvarta i njegovu raznoliku kulturu i istoriju.

Night Walk je stranica sastavljena od različitih Googlovih proizvoda, koji su integrisani u jednu prelepu interaktivnu celinu. Sama šetnja je augmentovana uz pomoć Google Knowledge Graph-a, a može se koristiti i sa mobilnih telefona. Svi podaci se tada učitavaju sa Clouda.

marsejjj jpg

Svaka osoba koju sretnete tokom svoje noćne šetnje Marsejem pristala je da bude deo projekta, a možete im se pridužitii vi, klikom na link.

M.L.

.
Koliko puta vam se desilo da ne odgovorite na neki mejl i da se toga setite nakon tri dana, odnosno prekasno? Da se to više ne bi…
.
Da biste došli do posla danas nije dovoljno samo da ga dobro poznajete, već i da se predstavite na pravi način. Tu vam može pomoći CV…
.
Ako ste ceo život želeli da svirate bubnjeve, ali nikada niste imali dovoljno novca da ih kupite - ovaj sajt je prava stvar za vas.
Program
Kalendar događaja
Septembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
      
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?