...
TRENUTNO06:00 - 11:00Music mix by Anja

Lifestyle / Web

Good Mythical Morning: Uvrnuti jutarnji program na Jutjubu

09.09.2016.

Jutjub je vremenom počeo donekle da zamenjuje televiziju. Osim što sve bitnije emisije imaju svoj kanal gde postavljaju fragmente svog programa, takođe smo i više puta mogli da svedočimo tome da su klasični Jutjub formati i sadržaji korišćeni u recimo, Tonight šouu sa Džimijem Falonom. Međutim, da li ste znali da Jutjub ima i svoj pravi, pravcati jutarnji program?

.

Good Mythical Morning je najnekonvencionalniji jutarnji program ikada... Njegovi kreatori i voditelji, Ret i Link vas neće obavestiti o tome kakvo je vreme napolju i neće vam pročitati naslove iz današnjih novina, ali će vas obavestiti o, recimo, petoro ljudi koji su preživeli udar groma, najglupljim patentima i bizarnim rijaliti programima, ali će isto tako proveriti da li od voštanih bojica može da se napravi sladoled i podvrgnuće sebe ekstremnim situacijama kao što je kupanje u ledu – sve zarad vaše zabave.

Njihova lična priča je bezmalo nerealna – upoznali su se kada su obojica završili u kazni u prvom razredu osnovne škole, postali najbolji prijatelji i čvrsto odlučili da budu poslovni partneri. Trideset i jednu godinu kasnije, oni su i dalje najbolji prijatelji i poslovni partneri, a nakon inženjerskog rada i pravljenja reklama za lokalne poslovođe, stvorili su jedan od najkreativnijih formata na Jutjubu, a samim tim i armiju fanova.

Good Mythical Morning, iako na momente zaista uvrnut, pršti od dobrog humora, interesantnih podataka koji vam vrlo verovatno nikada neće biti potrebni u životu, ali i neverovatne prijateljske hemije koju Ret i Link poseduju zahvaljujući godinama poznanstva i saradnje. Obavezno ubacite ovaj šašavi jutarnji program u vašu dnevnu rutinu, dan će vam početi bolje uz njih!

Sofija Balać

Možda te još zanima:

.

Google otpušta one koji su protiv "Projekta Nimbus"

Google je otpustio 28 zaposlenih koji su učestvovali u protestima protiv "Projekta Nimbus", odnosno, ugovora sa izraelskom vladom i vojskom…

.

Zabrana Tik-toka prošla Kongres

Paket za nacionalnu bezbednost, koji uključuje i mere zabrane Tik-toka širom SAD, usvojen je velikom većinom glasova u američkom Senatu.

.

Plata u Nemačkoj 9.000 evra mesečno, bez da ustanete iz kreveta

Nemački centar za avijaciju traži 12 kandidata koji će provesti 60 dana u krevetu, za potrebe nove studije koju sprovode…

.

Obiđite Srbiju za Prvi maj i Uskrs

Ako nas vreme ne prevari, kao što je to čest običaj za 1. maj, mogli bi ovo biti stvarno dobri…

.

Kina uklanja strane mrežne čipove do 2027.

Kina pokušava da eliminiše čipove strane proizvodnje do 2027. godine.

.

Veštačka inteligencija misli da ima dete

Sajt 404 Media izveštava o neobičnoj situaciji kada je u pitanju veštačka inteligencija, a u glavnoj ulozi se našao Metin…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 06:00 Music mix by Anja
  • 11:00 Y2K
  • 12:00 Radio Grafiti

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo