...
TRENUTNO23:00 - 00:00IN teen

Lifestyle / Web

Good Mythical Morning: Uvrnuti jutarnji program na Jutjubu

09.09.2016.

Jutjub je vremenom počeo donekle da zamenjuje televiziju. Osim što sve bitnije emisije imaju svoj kanal gde postavljaju fragmente svog programa, takođe smo i više puta mogli da svedočimo tome da su klasični Jutjub formati i sadržaji korišćeni u recimo, Tonight šouu sa Džimijem Falonom. Međutim, da li ste znali da Jutjub ima i svoj pravi, pravcati jutarnji program?

.

Good Mythical Morning je najnekonvencionalniji jutarnji program ikada... Njegovi kreatori i voditelji, Ret i Link vas neće obavestiti o tome kakvo je vreme napolju i neće vam pročitati naslove iz današnjih novina, ali će vas obavestiti o, recimo, petoro ljudi koji su preživeli udar groma, najglupljim patentima i bizarnim rijaliti programima, ali će isto tako proveriti da li od voštanih bojica može da se napravi sladoled i podvrgnuće sebe ekstremnim situacijama kao što je kupanje u ledu – sve zarad vaše zabave.

Njihova lična priča je bezmalo nerealna – upoznali su se kada su obojica završili u kazni u prvom razredu osnovne škole, postali najbolji prijatelji i čvrsto odlučili da budu poslovni partneri. Trideset i jednu godinu kasnije, oni su i dalje najbolji prijatelji i poslovni partneri, a nakon inženjerskog rada i pravljenja reklama za lokalne poslovođe, stvorili su jedan od najkreativnijih formata na Jutjubu, a samim tim i armiju fanova.

Good Mythical Morning, iako na momente zaista uvrnut, pršti od dobrog humora, interesantnih podataka koji vam vrlo verovatno nikada neće biti potrebni u životu, ali i neverovatne prijateljske hemije koju Ret i Link poseduju zahvaljujući godinama poznanstva i saradnje. Obavezno ubacite ovaj šašavi jutarnji program u vašu dnevnu rutinu, dan će vam početi bolje uz njih!

Sofija Balać

Možda te još zanima:

.

Discord se rebrendira da bi se udaljio od gejminga

Ova kompanija je objavila da menja svoj fokus ka tome da svoj softver pretvori u mesto gde svako može da pronađe…

.

Alternativni wetransfer

Ako vam je potrebno brzo i brzo deljenje foldera ili datoteka, imamo sajt za vas. 

.

Za lepu letnju baštu

Ukoliko volite da imate i uređujete lepu, letnju baštu tokom leta, imamo aplikaciju za vas. 

.

Indija zabranila TikTok

Pored TikToka, Indija je zabranila desetine aplikacija koje su napravile kineske kompanije. Ministarstvo informacionih tehnologija ove zemlje saopštilo je "da…

.

Da uvek budete aktuelni na Fejsbuku

Fejsbuk je dodao novu opciju koja će vas upozoriti ako pokušate da podelite staru vest. Ona će prikazati pop-up prozor sa…

.

Upoznaj nove kulture na brz način

Ako vam je potreban jednostavan i brz pristup zanimljivostima o drugim zemljama, imamo aplikaciju za vas. 

  • 21:00 Bluegrass
  • 22:00 Superoperater
  • 23:00 IN teen

Anketa

Da li planirate letovanje?

Oradio logo