.
Trenutno
Prava stvar
 Novinari O radija
Lifestyle / Web

Flipagram kao pomoć tvojoj kreativnosti

15.02.2019.

Editovanja fotki - nikad dosta. Još ako posebno voliš da sakupljaš lajkove i diviš se sopstvenoj estetici, Flipagram je super aplikacija.

.

foto: usatoday.com

Flipagram je najbolja aplikacija za kreiranje neverovatnih video zapisa uz pomoć hladnih filtera, efekata, muzike i još mnogo toga. Ova platforma omogućava ti da snimaš fotografije i video zapise i da uređuješ kratke sadržaje sa samo nekoliko poteza prstima.

Kada otvoriš Flipagram možeš da dodaš fotografije iz različitih izvora, među kojima su Instagram, Facebook profil, Facebook profil tvog prijatelja, tvoj fotoaparat, Tvitter profil i od tih fotki zapravo napraviš video.

Slike se mogu uređivati i primenom filtera, kropovanjem i dodavanjem teksta, a osim toga, možete da ubacujete i muziku. To može biti ili melodija koju već imaš ili besplatan snimak pesme u trajanju od 30 sekundi.

Flipagram takođe sadrži društvenu mrežu u Instagram formatu gde možeš da postavljaš svoje video zapise na svoj profil, proveriš šta su drugi korisnici ubacivali, dodaješ heštegove, komentarišeš i reaguješ na snimke.

.
Ako vam nije dosta dejting aplikacija ili su vam dosadile, imamo predlog za  jednu koja je potpuno drugačija od drugih.
.
Svedoci smo sve većeg curenja informacija, ličnih podataka kao i poruka sa društvenih mreža. Postavlja se pitanje da li ćemo…
.
Svake tri sekunde, neko je prisiljen da napusti svoj dom zbog sukoba ili progona. Među njima je više od 22 miliona izbeglica, od…
Program
Kalendar događaja
Mart 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Anketa

Da li biste učestvovali u akcijama prolećnog čišćenja životne sredine?