.
Trenutno
Music mix by Marko
 Marko Balać
Lifestyle / Web

Flipagram kao pomoć tvojoj kreativnosti

15.02.2019.

Editovanja fotki - nikad dosta. Još ako posebno voliš da sakupljaš lajkove i diviš se sopstvenoj estetici, Flipagram je super aplikacija.

.

foto: usatoday.com

Flipagram je najbolja aplikacija za kreiranje neverovatnih video zapisa uz pomoć hladnih filtera, efekata, muzike i još mnogo toga. Ova platforma omogućava ti da snimaš fotografije i video zapise i da uređuješ kratke sadržaje sa samo nekoliko poteza prstima.

Kada otvoriš Flipagram možeš da dodaš fotografije iz različitih izvora, među kojima su Instagram, Facebook profil, Facebook profil tvog prijatelja, tvoj fotoaparat, Tvitter profil i od tih fotki zapravo napraviš video.

Slike se mogu uređivati i primenom filtera, kropovanjem i dodavanjem teksta, a osim toga, možete da ubacujete i muziku. To može biti ili melodija koju već imaš ili besplatan snimak pesme u trajanju od 30 sekundi.

Flipagram takođe sadrži društvenu mrežu u Instagram formatu gde možeš da postavljaš svoje video zapise na svoj profil, proveriš šta su drugi korisnici ubacivali, dodaješ heštegove, komentarišeš i reaguješ na snimke.

.
Čak i na internetu koji nam nudi bezbroj mogućnosti, nekada možemo da upadnemo u rutinu kada su u pitanju stvari koje pratimo.…
.
Nema ništa gore nego skidati muziku i prebacivati je na telefon ako imate iPhone. Ova aplikacija može da vam olakša život.
.
Google mape vam neće biti dovoljne kada jednom saznate za aplikaciju koja vam daje neverovatno široku listu funkcija. U pitanju…
Program
Kalendar događaja
Jul 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
    
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?