.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Lifestyle / Web

Flipagram kao pomoć tvojoj kreativnosti

15.02.2019.

Editovanja fotki - nikad dosta. Još ako posebno voliš da sakupljaš lajkove i diviš se sopstvenoj estetici, Flipagram je super aplikacija.

.

foto: usatoday.com

Flipagram je najbolja aplikacija za kreiranje neverovatnih video zapisa uz pomoć hladnih filtera, efekata, muzike i još mnogo toga. Ova platforma omogućava ti da snimaš fotografije i video zapise i da uređuješ kratke sadržaje sa samo nekoliko poteza prstima.

Kada otvoriš Flipagram možeš da dodaš fotografije iz različitih izvora, među kojima su Instagram, Facebook profil, Facebook profil tvog prijatelja, tvoj fotoaparat, Tvitter profil i od tih fotki zapravo napraviš video.

Slike se mogu uređivati i primenom filtera, kropovanjem i dodavanjem teksta, a osim toga, možete da ubacujete i muziku. To može biti ili melodija koju već imaš ili besplatan snimak pesme u trajanju od 30 sekundi.

Flipagram takođe sadrži društvenu mrežu u Instagram formatu gde možeš da postavljaš svoje video zapise na svoj profil, proveriš šta su drugi korisnici ubacivali, dodaješ heštegove, komentarišeš i reaguješ na snimke.

.
Sad kada je serija Game of Thrones završena i mnoge fanove ostavila sa gorkim ukusom u ustima, vreme je da se vratimo na nešto što…
.
Ono što najviše troši bateriju telefona su aplikacije za koje nismo ni svesni da su aktivne. Kako bi one bile ugašene, ironično…
.
Volite čudne stvari? Onda morate da pogledate sajt Oddee.com, jedan od najvećih i najpopularnijih blogova čije čudne i bizarne…
Program
Kalendar događaja
Maj 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?