.
Trenutno
Akademac
 emisija sa Prvog programa Tv-a
Lifestyle / Web

Flipagram kao pomoć tvojoj kreativnosti

15.02.2019.

Editovanja fotki - nikad dosta. Još ako posebno voliš da sakupljaš lajkove i diviš se sopstvenoj estetici, Flipagram je super aplikacija.

.

foto: usatoday.com

Flipagram je najbolja aplikacija za kreiranje neverovatnih video zapisa uz pomoć hladnih filtera, efekata, muzike i još mnogo toga. Ova platforma omogućava ti da snimaš fotografije i video zapise i da uređuješ kratke sadržaje sa samo nekoliko poteza prstima.

Kada otvoriš Flipagram možeš da dodaš fotografije iz različitih izvora, među kojima su Instagram, Facebook profil, Facebook profil tvog prijatelja, tvoj fotoaparat, Tvitter profil i od tih fotki zapravo napraviš video.

Slike se mogu uređivati i primenom filtera, kropovanjem i dodavanjem teksta, a osim toga, možete da ubacujete i muziku. To može biti ili melodija koju već imaš ili besplatan snimak pesme u trajanju od 30 sekundi.

Flipagram takođe sadrži društvenu mrežu u Instagram formatu gde možeš da postavljaš svoje video zapise na svoj profil, proveriš šta su drugi korisnici ubacivali, dodaješ heštegove, komentarišeš i reaguješ na snimke.

.
Svi se mi rastužimo kada na ulici vidimo napuštenu životinju, ali malo ljudi zapravo reaguje, uglavnom jer mnogi ne znaju kako…
.
Pogledamo se u ogledalo, pomislimo kako smo jako lepi, uključimo kameru i – razočaramo se. Preveliko nam izgledaju obrazi, puder…
.
Pokušali smo da pronađemo deset osoba koji ne vole seriju Prijatelji. Nismo uspeli. Još kada se ova serija spoji sa veikim brojem…
Program
Kalendar događaja
Oktobar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
   
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?