.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Lifestyle / Web

Fangoria: Horor riznica

11.10.2016.

Nastavljamo sa temom Halloweena! Ovog puta, za vas imamo sajt na kojem možete naći preporuke za horor filmove, knjige, muziku i stripove kako biste u potpunosti ušli u raspoloženje ovog praznika. 

.

Kao i za svaki praznik, i za Noć veštica postoje stvari koje radimo da bismo se u potpunosti ufurali u njegovu atmosferu. Za Božić kitimo jelku, postavljamo šarene lampice na zidove, slušamo božićnu muziku, gledamo božićne filmove, pravimo kolačiće sa cimetom... Mada, budimo realni, na našim prostorima se ipak najčešće pravi sarma u tom periodu. Bilo kako bilo, postoji dosta faktora koji utiču na naše samo doživljavanje određenog praznika.

Što se tiče Halloweena, tu su, naravno kostimi za sam 31. oktobar i različite dekoracije. Međutim, pošto je ovo u suštini praznik mrtvih i za njega se vezuje dosta jeziva tematika, valjalo bi pogledati i neki horor film ili eventualno pročitati neki horor strip da bismo se pripremili za poslednji dan oktobra.

Ali, šta odabrati?

Sajt Fangoria je sjajna baza podataka za svakoga ko voli horor, a vama koji inače ne pratite ovaj žanr nego samo hoćete u duhu Noći veštica da pogledate ili pročitate nešto strašno može poslužiti kao vodič. Nastala prvo kao časopis 1978, Fangoria je nudila svojoj publici recenzije horor filmova, intervjue sa autorima ovog žanra i naučnofantastične priče.

Sada, mnogo godina kasnije, doživela je svoju renesansu u vidu dizajniranog sajta u duhu malo jezivijeg pop arta, na kojem možete isto tako čitati recenzije filmova, ali i horor knjiga i stripova, a čak možete preslušavati i muziku koja je u domenu ovog žanra!

Dakle, sve što vam je potrebno da biste stvorili sebi jednu pravu Halloween atmosferu. Ostalo je još dve nedelje do ovog praznika, tako da pravac fangoria.com da se spremite!

S.B.

.
Svi dokumenti različitih formata na jednom mestu, u jednoj aplikaciji. 
.
Čak i na internetu koji nam nudi bezbroj mogućnosti, nekada možemo da upadnemo u rutinu kada su u pitanju stvari koje pratimo.…
.
Nema ništa gore nego skidati muziku i prebacivati je na telefon ako imate iPhone. Ova aplikacija može da vam olakša život.
Program
Kalendar događaja
Jul 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
    
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?