...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Web

danisnotonfire: Egzistencijalne krize i crni humor

07.09.2016.

Britanska Jutjub scena vremenom je postala sinonim za atraktivne mlade vlogere koji vas vode kroz svoj uzbudljiv život prepun fensi poslovnih sastanaka, fotošutova, snimanja različitih kampanja, ali i večera i žurki u prelepo uređenim stanovima i kućama.

.

Međutim, Den Hauel se na čitavoj toj sceni razlikuje po mnogo čemu. Njegov smisao za humor je crn, ne snima videe po nekom redovnom šablonu i uglavnom priča o tome kako pati od egzistencijalnih kriza, kao i svaki dvadeset-i-nešto-godišnjak.

 

Kroz videe na Denovom kanalu danisnotonfire zapravo putujete kroz njegov tok misli i prisustvujete svakoj neuobičajenoj situaciji u kojoj se našao u životu kroz njegovo živopisno prepričavanje. A verujte mi, takvih situacija u njegovom životu je bilo mnogo – od toga da je jednom dobio otkaz jer je prodao sekiru maloletniku, do toga da je shvatio važnost slobode kada je kupio hrčka za kojeg je bio ubeđen da je reinkarnacija Hudinija.

 

 

Ipak, ono po čemu je Den poznat je način na koji se vrlo crnohumorno šali sam sa sobom, jer, kako i sam kaže, ne zna kako da se izbori sa emocijama ako ih ne pretvori u šalu na sopstveni račun. Međutim, upravo je u tome njegov šarm, jer priča o stvarima koje svi osećamo, ali ne znamo da ih verbalizujemo. Prosto, kada ga gledate uhvatite sebe da pomislite – "Bože, pa o tome i ja razmišljam!" ili "Da, to se i meni dešava!"

 

 

...ah, da, i još jedna stvar – redovan gost u Denovim videima je njegov cimer koji je identično "socially awkward" kao i on, tako da ako vam jedna ovakva osoba nije dovoljna, ne brinite, DVOJICA IH JE. A sad trk na danisnotonfire da se smejete njihovim dogodovštinama!

Sofija Balać

Možda te još zanima:

.

Discord se rebrendira da bi se udaljio od gejminga

Ova kompanija je objavila da menja svoj fokus ka tome da svoj softver pretvori u mesto gde svako može da pronađe…

.

Alternativni wetransfer

Ako vam je potrebno brzo i brzo deljenje foldera ili datoteka, imamo sajt za vas. 

.

Za lepu letnju baštu

Ukoliko volite da imate i uređujete lepu, letnju baštu tokom leta, imamo aplikaciju za vas. 

.

Indija zabranila TikTok

Pored TikToka, Indija je zabranila desetine aplikacija koje su napravile kineske kompanije. Ministarstvo informacionih tehnologija ove zemlje saopštilo je "da…

.

Da uvek budete aktuelni na Fejsbuku

Fejsbuk je dodao novu opciju koja će vas upozoriti ako pokušate da podelite staru vest. Ona će prikazati pop-up prozor sa…

.

Upoznaj nove kulture na brz način

Ako vam je potreban jednostavan i brz pristup zanimljivostima o drugim zemljama, imamo aplikaciju za vas. 

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Marko
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Anketa

Da li planirate letovanje?

Oradio logo