...
TRENUTNO00:00 - 06:00Music mix by Anja

Lifestyle / Web

danisnotonfire: Egzistencijalne krize i crni humor

07.09.2016.

Britanska Jutjub scena vremenom je postala sinonim za atraktivne mlade vlogere koji vas vode kroz svoj uzbudljiv život prepun fensi poslovnih sastanaka, fotošutova, snimanja različitih kampanja, ali i večera i žurki u prelepo uređenim stanovima i kućama.

.

Međutim, Den Hauel se na čitavoj toj sceni razlikuje po mnogo čemu. Njegov smisao za humor je crn, ne snima videe po nekom redovnom šablonu i uglavnom priča o tome kako pati od egzistencijalnih kriza, kao i svaki dvadeset-i-nešto-godišnjak.

 

Kroz videe na Denovom kanalu danisnotonfire zapravo putujete kroz njegov tok misli i prisustvujete svakoj neuobičajenoj situaciji u kojoj se našao u životu kroz njegovo živopisno prepričavanje. A verujte mi, takvih situacija u njegovom životu je bilo mnogo – od toga da je jednom dobio otkaz jer je prodao sekiru maloletniku, do toga da je shvatio važnost slobode kada je kupio hrčka za kojeg je bio ubeđen da je reinkarnacija Hudinija.

 

 

Ipak, ono po čemu je Den poznat je način na koji se vrlo crnohumorno šali sam sa sobom, jer, kako i sam kaže, ne zna kako da se izbori sa emocijama ako ih ne pretvori u šalu na sopstveni račun. Međutim, upravo je u tome njegov šarm, jer priča o stvarima koje svi osećamo, ali ne znamo da ih verbalizujemo. Prosto, kada ga gledate uhvatite sebe da pomislite – "Bože, pa o tome i ja razmišljam!" ili "Da, to se i meni dešava!"

 

 

...ah, da, i još jedna stvar – redovan gost u Denovim videima je njegov cimer koji je identično "socially awkward" kao i on, tako da ako vam jedna ovakva osoba nije dovoljna, ne brinite, DVOJICA IH JE. A sad trk na danisnotonfire da se smejete njihovim dogodovštinama!

Sofija Balać

Možda te još zanima:

.

Tik-tok neće biti prodat, navode kineski vlasnici

Kompanija "Bajtdens", u čijem vlasništvu se nalazi Tik-tok, saopštila je da ne namerava da prodaje tu društvenu mrežu nakon što…

.

Google otpušta one koji su protiv "Projekta Nimbus"

Google je otpustio 28 zaposlenih koji su učestvovali u protestima protiv "Projekta Nimbus", odnosno, ugovora sa izraelskom vladom i vojskom…

.

Zabrana Tik-toka prošla Kongres

Paket za nacionalnu bezbednost, koji uključuje i mere zabrane Tik-toka širom SAD, usvojen je velikom većinom glasova u američkom Senatu.

.

Plata u Nemačkoj 9.000 evra mesečno, bez da ustanete iz kreveta

Nemački centar za avijaciju traži 12 kandidata koji će provesti 60 dana u krevetu, za potrebe nove studije koju sprovode…

.

Obiđite Srbiju za Prvi maj i Uskrs

Ako nas vreme ne prevari, kao što je to čest običaj za 1. maj, mogli bi ovo biti stvarno dobri…

.

Kina uklanja strane mrežne čipove do 2027.

Kina pokušava da eliminiše čipove strane proizvodnje do 2027. godine.

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 06:00 Music Mix by Bea
  • 11:00 Y2K

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo