...
TRENUTNO17:00 - 20:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Web

danisnotonfire: Egzistencijalne krize i crni humor

07.09.2016.

Britanska Jutjub scena vremenom je postala sinonim za atraktivne mlade vlogere koji vas vode kroz svoj uzbudljiv život prepun fensi poslovnih sastanaka, fotošutova, snimanja različitih kampanja, ali i večera i žurki u prelepo uređenim stanovima i kućama.

.

Međutim, Den Hauel se na čitavoj toj sceni razlikuje po mnogo čemu. Njegov smisao za humor je crn, ne snima videe po nekom redovnom šablonu i uglavnom priča o tome kako pati od egzistencijalnih kriza, kao i svaki dvadeset-i-nešto-godišnjak.

 

Kroz videe na Denovom kanalu danisnotonfire zapravo putujete kroz njegov tok misli i prisustvujete svakoj neuobičajenoj situaciji u kojoj se našao u životu kroz njegovo živopisno prepričavanje. A verujte mi, takvih situacija u njegovom životu je bilo mnogo – od toga da je jednom dobio otkaz jer je prodao sekiru maloletniku, do toga da je shvatio važnost slobode kada je kupio hrčka za kojeg je bio ubeđen da je reinkarnacija Hudinija.

 

 

Ipak, ono po čemu je Den poznat je način na koji se vrlo crnohumorno šali sam sa sobom, jer, kako i sam kaže, ne zna kako da se izbori sa emocijama ako ih ne pretvori u šalu na sopstveni račun. Međutim, upravo je u tome njegov šarm, jer priča o stvarima koje svi osećamo, ali ne znamo da ih verbalizujemo. Prosto, kada ga gledate uhvatite sebe da pomislite – "Bože, pa o tome i ja razmišljam!" ili "Da, to se i meni dešava!"

 

 

...ah, da, i još jedna stvar – redovan gost u Denovim videima je njegov cimer koji je identično "socially awkward" kao i on, tako da ako vam jedna ovakva osoba nije dovoljna, ne brinite, DVOJICA IH JE. A sad trk na danisnotonfire da se smejete njihovim dogodovštinama!

Sofija Balać

Možda te još zanima:

.

Dragi Bravo, ne znam kako se pravi šljiva na vratu

Magazin iz detinjstva, koji je donosio informacije o poznatim bendovima, ljubavne savete, poklon postere zahvaljujući kojima je svaka tinejdžerska soba…

.

Dugo punjenje telefona smanjuje kapacitet baterije

Mobilni telefoni danas zamenjuju gomilu drugih uređaja i retko ko sebi može da dozvoli da u nov radni dan uđe…

.

Mint prati kako trošiš novac

Praznici su nam sve bliži, a sa njima i novčane brige i razbibrige. Mint aplikacija je mali kućni finansijski savetnik…

.

I Viber uvodi explore opciju

Viber je nedavno na našem tržištu predstavio opciju Explore, koja donosi brojne novine u jednu od najpopularnijih aplikacija za razmenu…

.

Najbolji tekbol igra se u Novom Sadu

Da li ste ikada čuli za sport koji se zove tekbol? Znate li da su baš u tom sportu dvojica…

.

Mario Kart Tour najuspešnija iPhone igra 2019. godine

Uprkos tome što se pojavila u drugoj polovini godine, igra Mario Kart Tour ipak je uspela da postane najviše preuzimana igra za iPhone…

  • 15:00 90 u 60
  • 16:00 Superoperater
  • 17:00 Music Mix by Bea
  • 20:00 Music Mix by Majkić
  • 23:10 Music mix by Marko

Kalendar događaja

Decembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
     

Anketa

Šta mislite o našem novom sajtu?

Oradio logo