.
Trenutno
Reflektor
 Marija Marić
Lifestyle / Web

Da li razumeš svoje navike?

10.04.2019.

Prati svoje aktivnosti, kreiraj obrasce i poboljšaj produktivnost pomoću ove apliikacije. 

.

Daylio ti omogućava da vodiš privatni dnevnik bez unosa ijedne reči.

Izaberi svoje raspoloženje i dodaj svoje dnevne aktivnosti. Takođe, možeš dodati beleške i voditi klasičan dnevnik. Daylio prikuplja zabeležena raspoloženja i aktivnosti u statistici i kalendaru. Ovaj format će ti pomoći da bolje razumeš svoje navike. 

Možeš pregledati sve unose u statistici na grafikonima ili kalendaru i deliti ih sa svojim prijateljima. Ova aplikacija nudi grafikone raspoloženja na mesečnim i godišnjem nivou i prilagođavanje imena svojih raspoloženja. Takođe, možeš podesiti podsetnike i tako nikad ne zaboraviš da zapišeš svoje uspomene. 

Pored toga što nudi opciju uključivanja zaštite PIN-om, osnivači ove aplikacije navode da paze na privatnost svojih korisnika time što ne čuvaju lične podatke, čime korisnik, kako oni kažu, ima podatke pod svojom kontrolom. 

.
Ako si Spiderman fan i voliš arkadne igrice onda danas imamo pravi sajt za tebe - Arcade Spiderman Games. 
.
Potvrdu svoje ličnosti mladi u današnje vreme često traže na društvenim mrežama. Najuticajnije su one mreže na kojima se postavljaju…
.
Google Maps je najbolji za navigaciju, ali je fokusiran na svaku tačku na određenoj destinaciji. Radi se o generalnom pristupu koji…
Program
Kalendar događaja
April 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
     
Anketa

Da li podržavate sve stroža pravila za dobijanje vozačke dozvole?