.
Trenutno
Music mix by Marko
 Marko Balać
Lifestyle / Web

Crtanje a la Winamp

14.03.2016.

Ako se sećate kako se na Winampu, dok svira muzika, u prozorčetu pojavljivala hipnotišuća šara na kojoj se boje prelivaju jedna u drugu i iz toga nastaju razni apstraktni oblici, onda je sajt koji vam preporučujemo pun pogodak!

.

Wavesilk je interaktivni generički sajt koji vam omogućava da pomoću miša napravite kreacije toliko neverovatne da o tome bukvalno niste ni sanjali.

wauuu png

Ceo ekran vam služi kao tabla za crtanje. U ponudi je sedam boja, a taman kada odlučite kojom od njih želite da započnete stvaranje iznenadi vas nova dilema... Da li želite da sve izgleda kao u ogledalu ili da bude jednostavno ili pak da se sve završava u centru? I koliko uopšte početnih tačaka želim!!!??? Kada napokon odlučite i isprobate sve varijante, shvatite da i postoji opcija da sačuvate svoje remek delo. Probajte da se odvojite od ovog sajta. Nema šanse.

sss png

Postoji i aplikacija za iPad i iPhone za sve vas koji volite da crtkate. A svoje radove možete da im šaljete na Fejsbuk i Tviter stranicu.

J.M.

.
Dok pešačiš, možeš pomoći deci oboleloj od raka. Pitaš se, kako? Preko ove aplikacije. 
.
Motivacija je ključ kada želimo da počnemo da se bavimo nekom sportskom aktivnošću i da se hranimo zdravo. Ako vam je potrebna…
.
Koliko puta vam se dogodilo da gledate sve te prelepe slike na instagramu, a da apsolutno nemate pojma kako je moguće da toliko lepo…
Program
Kalendar događaja
Septembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
      
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?