...
TRENUTNO18:30 - 18:45Album nedelje

Lifestyle / Web

CollegeHumor.com pleni duhovitošću

19.07.2017.

Širok je dijapazon sajtova koji nude kvalitetan komični sadržaj, ali nekolicina se ipak izdvajaju i po tradiciji i po kvalitetu. CollegeHumor.com ima i jedno i drugo. Sajt koji su osnovala dva srednjoškolca daleke 1999. godine ustanovio se kao kamen međaš među zabavnim portalima.

.

CollegeHumor.com usmeren je na ljude uzrasta od 18 do 49 godina. Koliko god to zvučalo kao preširoka publika, ovo mesto na internetu nekako uspeva da zadrži ljude različite starosti na istom mestu. Poznat je po kvalitetnim člancima, velikom broju viceva, smešnim fotografijama i video klipovima koji će vam se dopasti. Mesečno generiše više od 15 miliona video pregleda i stotinu miliona posetilaca na stranici.

Ovaj sajt izdvaja se i izborom tema jer jednakim satiričnim tonom tretira filmove, muziku, politiku, sport i mnoge druge oblasti života. Obavezno pogledajte i njihov odeljak posvećen originalnom stripu i pronaći ćete na desetine bisera koji će vas slatko nasmejati. Uz sve ovo ljudi iz CollegeHumor.com su do sada izdali tri sjajne knjige, posvećene pre svega odrastanju i studiranju. 

P. K.

Možda te još zanima:

.

Prezentacija stipendija za studiranje u Americi

Prezentacija njujorškog St. Francis koledža i njegovih stipendija biće održana u utorak 29. maja u Američkom kutku u 18:30 h.

.

Vredi pročitati: Dekodiranje stvarnosti

Igor Nikolić je sportski kuglaš koji u pauzama takmičenja, treninga i redovnih životnih obaveza voli da se posveti knjigama. Njegov…

.

Zabrana Tik-toka prošla Kongres

Paket za nacionalnu bezbednost, koji uključuje i mere zabrane Tik-toka širom SAD, usvojen je velikom većinom glasova u američkom Senatu.

.

Plata u Nemačkoj 9.000 evra mesečno, bez da ustanete iz kreveta

Nemački centar za avijaciju traži 12 kandidata koji će provesti 60 dana u krevetu, za potrebe nove studije koju sprovode…

.

Obiđite Srbiju za Prvi maj i Uskrs

Ako nas vreme ne prevari, kao što je to čest običaj za 1. maj, mogli bi ovo biti stvarno dobri…

.

Kina uklanja strane mrežne čipove do 2027.

Kina pokušava da eliminiše čipove strane proizvodnje do 2027. godine.

  • 17:00 Rodnopravnost
  • 18:00 Popodne na O radiju
  • 18:30 Album nedelje
  • 18:45 Lampica
  • 19:00 Popodne na O radiju

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo