.
Trenutno
Music mix by Marko
 Marko Balać
Lifestyle / Web

Budi i ti "in da hauz"

15.08.2016.

Odgovor na pitanje da li u tebi čuči neostvareni muzičar ili disk džokej možeš pronaći na sajtu incredibox.com.

.

U pitanje je stranica namenjena svima koji žele lično da se izraze kroz ritam, melodiju i aranžmane, a nemaju nikakvo iskustvo iz tih oblasti. Aplikacija je posebno učinkovita kod talentovane dece ili odraslih koji ne žele da troše novac na skupu opremu i softver, a žele da se oprobaju u ovoj vrsti umetnosti.

Trenutno postoje četiri verzije miksera koji ti nude brojne kombinacije bitova, efekata, melodija i glasova. Odabirom oko 20 različitih sekvenci u realnom vremenu možeš proveriti na koji način ritmovi i melodije utiču na ukupan utisak koj pesma ostavlja na slušaoce, a ukoliko si posebno dobar ostavi svoj uradak na večitoj top listi. Trenutno vodi korisnik Ibrahim sa kompozicijom "Familia".

Korisnički interfejs je izuzetno jednostavan i svodi se na ugradnju određenog ritma ili melodije klikom miša na jednog od virtuelnih muzičara. Do sada je oko 45 miliona ljudi probalo svoje talente na incredibox.com i ostavili su dva i po miliona snimljenih pesama.

I.M.

 

 

.
Nema ništa gore nego skidati muziku i prebacivati je na telefon ako imate iPhone. Ova aplikacija može da vam olakša život.
.
Google mape vam neće biti dovoljne kada jednom saznate za aplikaciju koja vam daje neverovatno široku listu funkcija. U pitanju…
.
Legenda kaže da ne mrzite radne dane, nego svoj posao. Ako ste ipak potpuno sigurni da mrzite i jedno i drugo i treba vam razlog…
Program
Kalendar događaja
Jul 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
    
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?