...
TRENUTNO18:00 - 00:00Music Mix by Majkić

Lifestyle / Web

Budi besmrtan

18.03.2019.

Digitalna besmrtnost postaje stvarnost, a da bismo to dokazali, našli smo sajt za vas. 

.

Eter9 tvrdi da uči o vašoj ličnosti, koristeći veštačku inteligenciju i zahvaljujući tome, nastavlja da objavljuje postove u vaše ime nakon što umrete.

Kada se prijavite, platforma koja ima više od 63.000 korisnika radi kao normalna društvena mreža. Možete da delite smešne postove i zanimljive fotografije, ali platforma će vas upariti sa Counterpartom. To jest, analizirajući ono što delite i kako komentarišete i komunicirate sa drugim korisnicima, Eter9 koristi AI da kreira virtuelnog "klona" koji može da kopira vaše ponašanje.

"Klon" će napraviti postove umesto vas dok spavate, čime će vas efikasno održavati online 24 sata, sedam dana u nedelji. Mreža se trenutno nalazi samo u beta verziji, ali bez obzira na to svako može da se prijavi.

Osnivač Eter9 Henrique Jorge izjavio je za The Sun da će kompanija pokrenuti ažuriranu verziju sajta sa novim opcijama. Međutim, ažurirana verzija će i dalje biti deo tekućeg beta testa, pre eventualnog stvarnog pokretanja. Kada bude potpuno operativna, aplikacija će obećati "jedinstvenu sposobnost pretvaranja korisnika u večna bića".

Možda te još zanima:

.

Jedna Komuna za sve

Da li se i vama čini da u poslednje vreme mala preduzeća imaju tendenciju da privuku druga mala preduzeća, stvarajući…

.

Nova tehnologija protiv sajber kriminala

Registar nacionalnog internet domena Srbije (RNIDS) uveo je tehnologiju koja treba da doprinese zaštiti od sajber kriminala, prenosi Tanjug. Takođe,…

.

Kraj za Internet Explorer

Microsoft je potvrdio da je podrška za Internet Explorer prestala 17. avgusta, te stari pretraživač završava karijeru posle 25 godina postojanja.

.

Mikrosvet koji menja ljude

Instagram više nije samo za selfije, već se može upotrebitii pažljivije, tako što ćete svoj feed napuniti edukativnim sadržajem koji…

.

Kvalitet slike na Netfliksu se vraća u normalu

Meseci u kojima smo više vremena provodili u svojim domovima značili su i povećanu upotrebu interneta. Striming servisi su tada…

.

Microsoft Edge pretekao Firefox

U svetu internet pretraživača deseilo se nešto neverovatno - Microsoft Edge je pretekao Mozilla Firefox po broju korisnika.

  • 00:00 Music Mix by Majkić
  • 05:00 Music Mix by Majkić
  • 11:00 Leto na O radiju

Anketa

Da li planirate letovanje?

Oradio logo