.
Trenutno
Music mix by Marko
 Marko Balać
Lifestyle / Web

Bizarne prepiske na jednom mestu

26.04.2017.

Ako ste od onih koji se iznerviraju kad upadnu u čudnu prepisku ovaj sajt je kao stvoren za vas. Shvatićete da je vama super.

.

Na sajtu dontevenreply.com nalazi se kolekcija mejlova koji su nastali kao zanimacija za određeni oglas i otišli u potpuno drugom smeru. Naravno, namerno.

Bilo je različitih zabavnih programa na sličnu temu i kod nas, ali je sve mnogo drugačije kada ne čujete glas koji se raspituje, već dobijate mailove koji nemaju baš mnogo smisla. Sve je ok ako se ne upecate i jednostavno ne odgovorite na prvi mail. Ali, ako ste pristojni i odgovarate ljudima kada vas nešto pitaju, konverzacija može da ode u čudnom smeru.

Ako ste nekad pomislili da se dopisujete sa neandertalcem, ovaj sajt će vas potpuno razuveriti. Don’t even reply smiruje živce i sigurno će vas nasmejati, ali i ostaviti u potpunoj neverici. I još jedna stvar: dobro ćete razmisliti pre nego što date oglas da li ćete u njemu ostaviti svoj e-mail.

A.K.

.
Problem u koji svi često upadnemo kada vreme postane hladnije i kada se približi jesen, jeste taj da smo pogledali sve filmove,…
.
Dok pešačiš, možeš pomoći deci oboleloj od raka. Pitaš se, kako? Preko ove aplikacije. 
.
Motivacija je ključ kada želimo da počnemo da se bavimo nekom sportskom aktivnošću i da se hranimo zdravo. Ako vam je potrebna…
Program
Kalendar događaja
Septembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
      
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?