.
Trenutno
Danube Streamwaves
 Dušan Majkić & Predrag Novković
Lifestyle / Web

Audio-tekst konverter za srpski jezik

21.11.2018.

Jedna od najgorih noćnih mora definitivno je prekucavanje audio razgovora u trajanju od 15 minuta u audio formu. Do sada smo imali sajtove koji imaju opciju za transkribovanje, međutim srpski jezik nije postojao među ponuđenima. Sada vam predstavljamo jedan koji to ima.

.

Vebsajt Speechnotes pomoći će vam da muka prekucavanja bude, ako ne potpuno, onda makar malo lakša. U pitanju je stranica koja prevodi audio tonove u tekst.

Funkcioniše malo drugačije od sajtova na stranim jezicima, te tako ne možete da podignete fajl i dobijete na mejl prekucanu verziju, već se procedura razlikuje.

Kada uđete na Speechnotes, pojaviće vam se prazno belo polje. Ono što vi treba da uradite, jeste da sa svog računara pustite ton koji hoćete da prekucate. On će pomno pratiti svaku reč i u trenutku dok ide ton, prekucavaće rečenice upravo u to polje.

Jedini nedostatak je to što ne prepoznaje znakove interpunkcije i možda neće baš svaku reč prekucati kako treba, tako da svakako savetujemo kontrolu nakon transkripcije.

.
Fejsbuk i Instagram ne služe samo za skupljanje lajkova, a Jutjub nije samo za slušanje muzike. Činjenica je da ih velika većina…
.
Misliš da je lako objaviti dobar story na Instagramu? Bez ove aplikacije nikako. 
.
Iako nas je tehnologija dovela do toga da možemo da se dopisujemo sa drugim delom planete u jednom trenutku, ništa ne može zameniti…
Program
Kalendar događaja
Februar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
   
Anketa

Koliko vodite računa o zaštiti svojih podataka na internetu?