...
TRENUTNO17:00 - 18:00Radio Grafiti

Lifestyle / Video igre

Top tri H.O.P.A. igre

27.11.2014.

H.O.P.A. je akronim od Hidden Object Puzzle Adventure, gameplay se sastoji od rešavanja zagonetki, slagalica, pronalaženja skrivenih objekata u sceni i mozgalica. 

.

H.O.P.A. igre spadaju u grupu casual igara u kojima nema vremenskog limita, napetosti, gubljenja života i slično. H.O.P.A. je akronim od Hidden Object Puzzle Adventure, gameplay se sastoji od rešavanja zagonetki, slagalica, pronalaženja skrivenih objekata u sceni i mozgalica. Najveći proizvodjač casual igara u svetu je "Big Fish Games" a u regionu "Eipix Entertainment" kome i ja doprinosim. Moj izbor za sada:

                                               3. mesto

                    Fearful Tales: Hansel and Gretel Collector's Edition

fearful tales hansel and gretel collectors edition 03 jpg

Opis: Budiš se iz noćne more i vidiš čovečuljke (kolače) od marcipana kako ti uništavaju kuću. Gde su ti deca? Pre nekoliko sati su otišli u prodavnicu. Odjednom se pojavljuje nepoznata žena koja ti se smeje... da li je ona u vezi sa nestankom dece? Jedan od čovečuljaka od marcipana ti obećava da će ti pomoći... ali da li možeš da mu veruješ? Igra prati radnju priče Ivica i Marica i kroz priču da bi spasio decu moraš da rešiš razne zagonetke. 2.

                                                2. mesto

                  Paranormal Pursuit: The Gifted One Collector's Edition

paranormal pursuit the gifted one collectors edition 02 jpg

 Opis: Veoma zanimljiva i živahna igra za ovaj žanr. Pomažeš dečaku sa paranormalnim sposobnostima da pobegne od kidnapera policajaca. Mnoštvo zanimljivih slagalica i skrivenih objekata uz interaktivnu pomoc dečaka. Zaista jako uzbudljiva igra. Sadrži i bonus avanturu koja se odključava nakon pređene cele igre.

 

1. mesto 

 Mystery Case Files 11: Dire Grove, Sacred Grove Survey collector's edition

 

mystery case files 11 dire gr 03 jpg

Opis: Neverovatno lepa zimska grafika i jako zanimljive mozgalice. Igrač (detektiv) se vozi kroz gradić Dire Grove i shvata da je napušten zbog velike mećave i prinuđen da sam pronađe sklonište dok se nevreme ne smiri. Zatim nailazi na kameru gde nalazi snimak devojčice koja plače i moli za pomoć kod nje nalazi poruku koja glasi: "Ona je stvarna, nije legenda!" Daljim istraživanjem saznaje se da se radi o keltskoj legendi o Banshee (veštici) i kultu druida koji je obožavaju...

 

Novica Milivojević, Eipix Entertainment

Možda te još zanima:

.

Hip-hop je zdrava kultura, jer se stalno razvija

Pre 50 godina na kućnoj žurki u južnom Bronksu nastao je muzički žanr hip-hop. Zasluge se pripisuju DJ Kool Hercu…

.

Google otpušta one koji su protiv "Projekta Nimbus"

Google je otpustio 28 zaposlenih koji su učestvovali u protestima protiv "Projekta Nimbus", odnosno, ugovora sa izraelskom vladom i vojskom…

.

Zabrana Tik-toka prošla Kongres

Paket za nacionalnu bezbednost, koji uključuje i mere zabrane Tik-toka širom SAD, usvojen je velikom većinom glasova u američkom Senatu.

.

Plata u Nemačkoj 9.000 evra mesečno, bez da ustanete iz kreveta

Nemački centar za avijaciju traži 12 kandidata koji će provesti 60 dana u krevetu, za potrebe nove studije koju sprovode…

.

Obiđite Srbiju za Prvi maj i Uskrs

Ako nas vreme ne prevari, kao što je to čest običaj za 1. maj, mogli bi ovo biti stvarno dobri…

.

Kina uklanja strane mrežne čipove do 2027.

Kina pokušava da eliminiše čipove strane proizvodnje do 2027. godine.

  • 16:30 Tehnologija
  • 16:45 Prava stvar
  • 17:00 Radio Grafiti
  • 18:00 Popodne na O radiju
  • 18:30 Album nedelje

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo