...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Video igre

Novi PES na Google Play Storeu

01.11.2017.

Poznati Pro Evolution Soccer jedna je od najdugovječnijih i najpopularnijih fudbalskih  igara u svetu, a sada se ponovo pojavila na Google Play Storeu i to u novom odelu. PES Card Collection donosi malo drugačiji pristup virtuelnom fudbalu.

.

U PES Card Collection igri, kao što i sam naziv govori, igrač mora da sakuplja kartice sa igračima od kojih će kreirati ekipe, a onda ih uigravati i trenirati. Naravno, ne radi se samo o prikupljanju kartica. Svakako je tu neizostavna jurnjava za loptom.

Na raspolaganju su vam različite igre.
Championship Tournament podrazumeva osnivanje ekipe koju čine najbolje kartice, a s takvom ekipom onda odlazite na turnir u kojem učestvuju takmičari iz čitavog sveta.

Elevens Match se svodi na izbor vaše najbolje (ili najdraže) kartice, nakon čega se pridružujete ekipi od još deset igrača. Vas jedanaestorica činite jednu ekipu i igrate protiv drugih istih takvih ekipa iz čitavog sveta.

Sve se odvija u realnom vremenu, što zahteva koncentraciju, razvijanje veštine i timskog duha – baš kao i svaki PES do sada. I ono što je bitno, igrica je besplatna.


Možda te još zanima:

.

Devet godina O radija

Pre devet godina održane su 23. Zimske olimpijske igre. Aleksandar Doba je pre devet godina bio prva osoba u istoriji…

.

EcoMan 2023: I Oradio u trci za očuvanje prirode

Posle uspešne prve EcoMan trke, koja je održana u septembru prošle godine, udruženje Zeleni Sad odlučilo je da ovaj događaj…

.

Zoom kafica o karijeri u HR-u

Ako te zanima karijera u HR-u, a ne znaš šta sve ona tačno podrazumeva, ili ako te zanima šta radi…

.

Vibro-akustičko inženjerstvo - novi master program

Univerzitet u Novom Sadu, prvi na ovim prostorima, otvara master program za vibro-akustičko inženjerstvo.U okviru ovog programa možete se opredeliti…

.

Prijavi se na BASF Innovation Hub

Prijave za konkurs iz oblasti održivog razvoja BASF Innovation Hub otvorene su do 30. septembra u ponoć.

.

Amazon protiv lažnih ocena

Amazon je blokirao oko 3.000 online prodavaca koji su povezani sa 600 kineskih elektronskih brendova. Amazon navodi da to nije anti-kineska…

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo