...
TRENUTNO12:00 - 12:30Pre podne na O radiju

Lifestyle / Video igre

Call of Duty: Warzone - nova multiplayer zanimacija

21.03.2020.

Call of Duty serijal je napoznatiji po naslovima sa tematikom Drugog svetskog rata i to je ono što svi igrači vole. Drugi delovi serijala, naročito oni iz Modern Warfare ili Black Ops edicije, već izazivaju podeljena mišljenja. Nedavno je Activision izbacio i multiplejer dodatak Warzone, što je izazvalo brojne reakcije među igračima.

.

foto: Activsion

Battle royal igre postale su dominantne u proteklih nekoliko godine. Najpozanatiji predstavnici ovog tipa igara su Fortnite ili Apex Legends. Warzone je pokušaj da Call of Duty povrati staru slavu ulaskom u ovaj, sada sve veći deo tržišta. Protsto, multiplayer tržište je toliko veliko da je nemoguće ignorisati ga.

Oni koji su imali priliku da igraju Call of Duty: Modern Warfare koji će izašao prošle godine, neće videti ništa. Warzone je zapravo samo proširenje za ovaj naslov, što znači da su grafika i mehanika igre isti. Praktično, jedina razlika je multiplayer mod koji dozvoljava da čak 150 igrača bude uključeno u jednu borbu.

Kao i drugim igrama ovog tipa, može povećati snagu svog karaktera kupovinom različitih stvari u okviru igre. Imaćete mogućnost da kupujete municiju, ili komplete za prvu pomoć. To bi trebalo da bude i stalni izvor prihoda za Activison, proizvođača igre. Igra je besplatana za preuzimanje, ali kako kaže stara poslovica - što ne platite na mostu, platićete na ćupriji.

callofdutywarzone2 png

foto: Activsion

U 24 sata nakon što je izašao, Call of Duty: Warzone preuzelo je oko šest miliona igrača, što i ne čudi jer je dostupan na svim platformama. Mogu ga igrati i oni koji koriste presonalne računare i oni sa Xbox One ili PS4 konzolama. Ako imate Modern Warfare, potrebno je samo da preuzmete ažuriranje koje je teško od 15GB do 22GB, a ako nemate čeka vas preuzimanje igre teške između 80 i 100GB.

M. L.

Možda te još zanima:

.

Tajna igra s prijateljima

Instagram se redovno ažurira i dobija nove opcije. Jedna od njih je i skrivena igra kojoj se može pristupiti samo…

.

Dungeons & Dragons: Od skromnog početka do kulta

"Dungeons & Dragons" je društvena igra koja je svoje korene imala pre gotovo pedeset godina, ali i dalje privlači ljude…

.

Minecraft nas uči medijskoj pismenosti

Globalno popularna video igra Minecraft i njena obrazovna edicija (Education Edition) dobili su novu verziju koja će se baviti medijskom…

.

Heroji 3: Video igra koja prkosi godinama

Retko koja video igra može da se pohvali trajanjem dužim od 20 godina. Takav je slučaj sa igrom "Heroes of…

.

Stiže novi gejming proizvod na YouTube

YouTube testira novi gejming proizvod, pod nazivom "Playables" i biće dostupan za mobilne i desktop platforme.

.

Twelve Minutes: Zaplet dostojan trilera

"Twelve Minutes" je mala ali izuzetno zanimljiva igra koja u sebi krije zaplete dostojne najboljih holivudskih trilera, što nije svojstveno…

  • 10:45 Prava stvar
  • 11:00 Za i protiv
  • 12:00 Pre podne na O radiju
  • 12:30 Album nedelje
  • 12:45 Lampica

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo