...
TRENUTNO05:00 - 11:00Music mix by Marko

Lifestyle / Video igre

Call of Duty: Warzone - nova multiplayer zanimacija

21.03.2020.

Call of Duty serijal je napoznatiji po naslovima sa tematikom Drugog svetskog rata i to je ono što svi igrači vole. Drugi delovi serijala, naročito oni iz Modern Warfare ili Black Ops edicije, već izazivaju podeljena mišljenja. Nedavno je Activision izbacio i multiplejer dodatak Warzone, što je izazvalo brojne reakcije među igračima.

.

foto: Activsion

Battle royal igre postale su dominantne u proteklih nekoliko godine. Najpozanatiji predstavnici ovog tipa igara su Fortnite ili Apex Legends. Warzone je pokušaj da Call of Duty povrati staru slavu ulaskom u ovaj, sada sve veći deo tržišta. Protsto, multiplayer tržište je toliko veliko da je nemoguće ignorisati ga.

Oni koji su imali priliku da igraju Call of Duty: Modern Warfare koji će izašao prošle godine, neće videti ništa. Warzone je zapravo samo proširenje za ovaj naslov, što znači da su grafika i mehanika igre isti. Praktično, jedina razlika je multiplayer mod koji dozvoljava da čak 150 igrača bude uključeno u jednu borbu.

Kao i drugim igrama ovog tipa, može povećati snagu svog karaktera kupovinom različitih stvari u okviru igre. Imaćete mogućnost da kupujete municiju, ili komplete za prvu pomoć. To bi trebalo da bude i stalni izvor prihoda za Activison, proizvođača igre. Igra je besplatana za preuzimanje, ali kako kaže stara poslovica - što ne platite na mostu, platićete na ćupriji.

callofdutywarzone2 png

foto: Activsion

U 24 sata nakon što je izašao, Call of Duty: Warzone preuzelo je oko šest miliona igrača, što i ne čudi jer je dostupan na svim platformama. Mogu ga igrati i oni koji koriste presonalne računare i oni sa Xbox One ili PS4 konzolama. Ako imate Modern Warfare, potrebno je samo da preuzmete ažuriranje koje je teško od 15GB do 22GB, a ako nemate čeka vas preuzimanje igre teške između 80 i 100GB.

M. L.

Možda te još zanima:

.

Ćaskaj i takmiči se sa prijateljima

Ko god da ima Messenger, verovatno je u nekom trenutku odigrao neku igru sa svojim prijateljima na video pozivu. Ako…

.

Resident Evil se vraća mračniji nego ikad

Horor franšiza Resident Evil dobija novi, osmi nastavak. Za sada, pred nama je trejler u kome možemo da vidimo kakva…

.

Troja tema novog Total War naslova

Serijal istorijskih strategija Total War ove godine dobija nastavak čija će tema biti Trojanski rat. Za sve ljubitelje ovakih serijala…

.

The Last of Us konačno dobija nastavak

Distopija u književnosti i filmovima predstavlja jedan od žanrova čija popularnost ne jenjava. To ni ne treba da čudi, jer,…

.

Pac-Man uskoro na Twitchu

Ova igra na Twitch stiže u junu, a da biste igrali Pac-Man Live Studio, potrebno je da otvorite namenski Twitch kanal.…

.

Epic Games nudi besplatno Civilization VI

Nakon što je protekle nedelje obradovao igrače ponudivši GTA V potpuno bepslatno, Epic Games nastavlja u istom ritmu. Sada je…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Marko
  • 11:00 Leto na O radiju

Anketa

Da li planirate letovanje?

Oradio logo