...
TRENUTNO00:00 - 06:00Music mix by Anja

Lifestyle / Video igre

Borba protiv negativaca iz Zmajeve kugle

27.11.2021.

Nova video igra će biti bazirana na popularnom crtanom serijalu i omogućiće igračima da se sukobe sa popularnim negativcima koje su već upoznali.

.

Foto: Promo / Bandai Namco

Izdavač Bandai Namco, koji stoji iza naslova kao što je Tekken, nedavno je na svom Jutjub kanalu okačio video u kome otkriva kako će izgledati sam gejmplej.

Jedan negativac i jedan običan čovek, bez ikakvih super moći, u borbi, jedan protiv drugog - to bi u osnovi bio ceo zaplet. Na vama je da izaberete da li ćete u ovoj neravnopravnoj borbi biti negativac ili samo običan čovek.

Ukoliko igrate kao negativac, zadatak vam je prilično jednostavan - treba da ubijete sve preživele. Oni, sa druge strane, imaju malo zanimljiviji zadatak - da sačuvaju "vremensku" mašinu koja ih može odvesti na sigurno.

Da bi pobedili negativca, igrači moraju igrati zajedno i koordinisati svoje poteze, jer sami nemaju šanse. Iako se, bar na prvi pogled, čini da su u podređenom položaju u odnosu na negativce, kreatori uveravaju da je uz malo taktike i mašte moguće pobediti.

Igra je, za sada, dostupna beta testerima na platformi Steam, dok se tokom naredne godine očekuje njeno pojavljivanje na konzolama i računarima.

(Kotaku)

Možda te još zanima:

.

Persona 3 se vraća u novom svetlu!

Nastavlja se manija rimejkova klasika iz dvehiljaditih pa je tako na red došao i popularni role-play serijal Persona. Mnogi su…

.

Avanture Nindža kornjača na mobilnom telefonu

Možda niste znali, ali uz pretplatu na Netfliks dobijate i gomilu igara koje vam mogu pomoći da na prekratite vreme…

.

Godina u svetu gejminga: Elden Ring pa sve ostalo

Iza nas je još jedna uzbudljiva godina puna dobrih video igara - pored standardnih serijala, kao što su FIFA ili…

.

Drugačiji pogled na balkanski identitet

Mladi multimedijalni umetnik Stanko Gagrčin kreairao je digitalnu audio-vizuelnu instalaciju "Istočni greh" koja će uskoro na tržištu biti dostupna najpre…

.

Need for Speed Unbound: Trke u strip pakovanju

Need for Speed je serijal koji već duže vreme nalazi u svojevrsnom limbu - igrači ga vole, ali uglavnom zbog…

.

Kakvu vezu imaju književnost i video igre?

Američki kutak Novi Sad organizuje predavanje za mlade o povezanosti književnosti i video igara. Predavanje će se održati u ponedeljak…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 06:00 Music Mix by Bea
  • 11:00 Y2K

Anketa

Zašto je tebi januar najduži mesec ?

Oradio logo