.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Lifestyle / Tehnologija

Više reklama na telefonima

16.05.2019.

Ono što najviše volimo dok slušamo pesmu na jutjubu, gledamo film na televizoru ili četujemo na mesindžeru, svakako su reklame. Dobro, ne volimo ih, ali Google to neće sprečiti da ih bude još više.

.

U pitanju su Discovery reklame koje bi trebalo da se pojave do kraja godine, a kako su najavili iz kompanije Google, više reklama i oglasa plasiraće kako bi olakšali Android i iOS korisnicima pronalaženje informacija o proizvodima koje žele da kupe.

Osim Discovery reklama, biće omogućene i Gallery reklame, što je inače novi format pretrage reklama koji stiže u formi do osam reklama koje se mogu svajpovati.

Ako ste mislili da će onda makar standardne reklame nestati - neće. One će se pojavljivati u Google Discover feedu, koji je implementiran u brojnim početnim Android ekranima, u Google aplikaciji, kao i na početnoj Google stranici. 

Pored svega toga, Google planira i da omogući Showcase Shopping reklame za Google Images, feed u Discoveru, kao i za YouTube, prenosi Benchmark.

.
Mesecima nakon što ga je najavljivao, Twitter je sada objavio da je novi sajt gotov, a korisnicima će pružiti iskustvo sa bržim…
.
Američki senator iz redova demokrata Čak Šumer pozvao je FBI i Saveznu trgovinsku komisiju (FTC) da sprovedu istragu o aplikaciji…
.
Digitalna kompetencija prepoznata je kao jedna od osam osnovnih kompetencija neophodnih za celoživotno učenje i pomoću nje se stiču…
Program
Kalendar događaja
Jul 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
    
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?