...
TRENUTNO23:00 - 00:00Alt Šou

Lifestyle / Tehnologija

Više reklama na telefonima

16.05.2019.

Ono što najviše volimo dok slušamo pesmu na jutjubu, gledamo film na televizoru ili četujemo na mesindžeru, svakako su reklame. Dobro, ne volimo ih, ali Google to neće sprečiti da ih bude još više.

.

U pitanju su Discovery reklame koje bi trebalo da se pojave do kraja godine, a kako su najavili iz kompanije Google, više reklama i oglasa plasiraće kako bi olakšali Android i iOS korisnicima pronalaženje informacija o proizvodima koje žele da kupe.

Osim Discovery reklama, biće omogućene i Gallery reklame, što je inače novi format pretrage reklama koji stiže u formi do osam reklama koje se mogu svajpovati.

Ako ste mislili da će onda makar standardne reklame nestati - neće. One će se pojavljivati u Google Discover feedu, koji je implementiran u brojnim početnim Android ekranima, u Google aplikaciji, kao i na početnoj Google stranici. 

Pored svega toga, Google planira i da omogući Showcase Shopping reklame za Google Images, feed u Discoveru, kao i za YouTube, prenosi Benchmark.

Možda te još zanima:

.

Otvori dve aplikacije odjednom

Želite da vam dve aplikacije budu otvorene na ekranu telefona u isto vreme? Nikakav problem, imamo aplikaciju koja to i…

.

Google objektiv za odeću

Koliko puta vam se desilo da odete do grada, u prolazu vidite neku košulju, majicu ili duksericu, a nemate vremena…

.

Google maps ubacio javni prevoz Beograda u svoju aplikaciju

Korisnici Google mapsa u Beogradu sada mogu na svojim pametnim telefonima da dobiju uvid u kretanje gradskog prevoza, cena karata i…

.

Google Trips za moderna putovanja

Putovanje je mnogo više od rezervacije karte i hotelske sobe, pa Google u skladu sa tim stvara stranicu Trips kako bi išao…

.

Google uvodi "Watchlist"

Pretražujući filmove i serije preko Google pretraživača korisnici će imati mogućnost da naprave listu onoga što žele da pogledaju.

.

Google Photos dobija opciju slanja poruka

Google Photos, servis za skladištenje, obradu i deljenje fotografija,  dobio je mogućnost razmene pojedinačnih fotografija i video zapisa putem poruka.

  • 21:00 90 u 60
  • 22:00 Strip o vedač
  • 23:00 Alt Šou

Kalendar događaja

Januar 2020.
PonUtoSreČetPetSubNed
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  

Anketa

Koliko verujete u horoskop?

Oradio logo