...
TRENUTNO05:00 - 11:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Tehnologija

Velike izmene na Instagramu

29.11.2018.

Tokom novembra i decembra Instagram će početi da isprobava nove dodatke, a to podrazumeva i određene promene u vezi sa ikonicama i navigacijom, piše Verge.

.

Razlike će biti vidne, jer će profilna slika biti pomerena u desni ugao, ime korisnika će većim fontom biti napisano na vrhu stranice, a broj objava više neće biti isti na naslovnoj stranici.

"Radili smo na ovim promenama i testiraćemo ih kroz faze i u različitim kombinacijama u našoj zajednici u narednih nekoliko nedelja. Nastavićemo sa eksperimentisanjem i menjaćemo se u skladu s vašim reakcijama", saopštili su iz ove kompanije.

Prostor koji prikazuje pratioce, od sada će biti pomeren niže i imaće manji font. Takođe, korisnici će međusobno moći da vide zajedničke pratioce, odnosno, one koje dele sa drugim korisnicima.

Možda te još zanima:

.

Instagram uvodi Feed Repost

Instagram će uskoro testirati novu funkciju "ponovnog objavljivanja" (repost), koja nikada nije bila deo glavnog feeda aplikacije. Funkcija je već jedna…

.

Fejsbuk postao mreža za penzionere: Mladi beže glavom bez obzira

Generacija Z (rođeni između 1995. i 2010. godine) sve više koristi internet, ali se broj tinejdžera na Fejsbuku ubrzano smanjuje,…

.

Snimci kraći od 15 minuta automatski postaju Reels

Tokom ovog meseca kompanija Instagram počela je da testira novu funkciju koja svaki video zapis pretvara u Reels klip koji…

.

Instagram napravio svoj font

Instagram je kreirao sopstveni font pod nazivom Instagram Sans, koji dolazi sa različitim podfontovima. Kompanija planira da koristi ovaj font…

.

Instagram testira feed preko celog ekrana

Kada otvore Instagram aplikaciju, korisnici odmah vide vertikalni sadržaj koji treba da "donese video više ispred i u centar".

.

Instagram kopira Twitter i TikTok sa novom funkcijom

Instagram testira novu funkciju, koja će korisnicima omogućiti da prikače objave na svom profilu, kako navodi TechCrunch.

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 05:00 Music Mix by Bea
  • 11:00 Leto na O radiju
  • 11:10 Pesma dana

Anketa

Da li se plašite novog talasa korone?

Oradio logo