...
TRENUTNO14:00 - 15:00Vaš DJ sat

Lifestyle / Tehnologija

Uspomene u Google fotografijama dobijaju novi izgled

19.09.2022.

Google fotografije redizajniraju svoju funkciju Memories kako bi bolje prikazale vaše drage snimke, sa novim interakcijama, tipovima memorije i deljenjem memorije. Dolaze i neka kreativna ažuriranja u obliku novog uređivača kolaža i funkcije stilova koji će vam pomoći da napravite svoje slike.

.

Video snimci postaju sve više u centru pažnje u okviru redizajniranog iskustva Memories, pri čemu Google fotografije automatski biraju i seku duži snimak kako bi se fokusirali na ključne trenutke. Fotografije će imati primenjen efekat suptilnog zumiranja, koji se vizuelno razlikuje od potpunog dinamičkog zuma koji se nalazi na Cinematic fotografijama. Malo ažuriranje takođe dolazi za interakcije, dodajući mogućnost prevlačenja nagore ili nadole da biste se kretali između uspomena pored postojeće navigacije dodirom levo/desno.

Počevši od danas, više fotografija se može kombinovati u "Punu kinematografsku memoriju" koja uparuje dinamički 3D zum sa kinematografskih fotografija sa instrumentalnom muzikom koja će sada svirati preko vaših snimaka. Google navodi da će instrumentalna muzika takođe biti dodata drugim memorijama kao posebna funkcija od sledećeg meseca.

Novi uređivač kolaža je takođe dostupan za korisnike Android-a i iOS-a koji vam omogućava da uređujete i prevlačite i otpuštate fotografije u izgled po vašem izboru za deljenje sa prijateljima. Članovi Google One-a i korisnici Pixel-a dobiće neke dodatne funkcije za uređivanje kao što su Portrait Light i HDR. Nova funkcija "Stilovi" inspirisana spomenarima takođe će biti predstavljena kasnije danas koja će automatski primeniti grafičku umetnost na vaša sećanja "da bi ona iskočila", navodi Google.

Još jedna značajna promena znači da će prijatelji i porodica sada moći da pristupe deljenim uspomenama iz Google fotografija na bilo kom uređaju. Ova funkcija je dostupna za Android korisnike od danas, a podrška za iOS i Web "uskoro".

Izvor: PC Press

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Google photos dostava

Google Photos od sada ima novu opciju u Americi. Korisnicima u Sjedinjenim američkim državama servis će isporučivati izrađene fotografije na…

.

Od sada možete imati 3D fotke

Ako biste da unesete malo živosti u svoje fotografije, obradovaće vas vest da je internet gigant Google odlučio da u…

.

Google Photos dobija novi izgled

Google Photos servis dobija novi dizajn koji podrazumeva jednostavniji interfejs, ali i nekoliko novih opcija.

.

Curator unosi red u tvoje fotografije

Ako na telefonu čuvaš gomilu fotografija, sigurno ti nije jednostavno da pronađeš baš onu koju želiš. Curator je aplikacija koja…

.

Brzo pronađite stari skrinšot!

Kad napravimo milion skrinšotova, nekih, u tom momentu nama bitnih razgovora, ili pak uslikamo gomilu mimova kako bismo ih kasnije…

.

Šta će žaba nasred Google sajta?

Da li ste primetili žabicu kada ste otvorili Google jutros? Da li znate zašto je tu?

  • 13:30 Pesma dana
  • 13:45 Prava stvar
  • 14:00 Vaš DJ sat
  • 15:00 Music mix by Anja
  • 16:00 Popodne na O radiju

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo