...
TRENUTNO12:00 - 14:00Pre podne na O radiju

Lifestyle / Tehnologija

Uskoro Google pametni sat?

14.02.2019.

Sat je samo uređaj zahvaljujući kom pratimo vreme. Ne može ni da ga zaustavi, ni da vrati, ni da ga ubrza. Kako onda sat može da postane pametan? Pa može, kad Google umeša prste.

.

Kompanija Google za ovu godinu planira da plasira pametni sat i i budžetske telefone. Tako bar navode izvori sajta Nikkei, a prenosi Benchmark.

Objava ovih uređaja uključuje nekoliko novina, među kojima su jeftiniji Pixel telefoni. Iako u samom izveštaju nema mnoog informacija, on sugeriše da će budžetska Pixel linija imati cenu koja je niža od one za iPhone XR.

Pored toga, kako se navodi sajt Nikkei, Google radi i na pametnom satu i to je prvi put da će kompanija objaviti sopstveni pametni sat, a da ne sarađuje sa partnerima kao što je LG.

Nažalost opcije za vraćanje vremena neće biti, ali ovo što bi mogao da ponudi bilo bi i više nego korisno, kada dobijemo tačan datum plasiranja.

Možda te još zanima:

.

Gugl i Fejsbuk rade od kuće do 2021. godine?

Mnogi su kancelarije zamenili svojim dnevnim sobama. Ono što niko sa sigurnošću ne može reći je koliko će ta situacija…

.

Vraćaju se najpopularnije Google Doodle igre

Google samo na prvi pogled deluje jednostavno, ali tu su brojne male zanimacije, poput Google Doodle igara.

.

Google Maps i restorani koji isporučuju hranu

Google je Maps aplikaciju usmerio ka tome da u prvi plan stavlja restorane koji isporučuju hranu, budući da je to poželjna opcija u…

.

Microsoft Edge pretekao Firefox

U svetu internet pretraživača deseilo se nešto neverovatno - Microsoft Edge je pretekao Mozilla Firefox po broju korisnika.

.

Jednostavni video pozivi

Ako imate problem sa video pozivima na aplikacijama poput Messengera, Vibera ili Whatsappa, imamo za vas potencijalno rešenje, odnosno aplikaciju. 

.

Google i YouTube pomažu u nastavi na daljinu

Kako se nastava zbog trenutne situacije širom sveta preselila na internet, Google i YouTube su pokrenuli nekoliko novih servisa koji…

  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 11:00 U kakvoj zemlji želim da živim
  • 12:00 Pre podne na O radiju
  • 14:00 RetroTips
  • 15:00 Radio Gruvanje

Anketa

Da li planirate letovanje?

Oradio logo