...
TRENUTNO00:00 - 11:00Music Mix by Majkić

Lifestyle / Tehnologija

Uskoro Google pametni sat?

14.02.2019.

Sat je samo uređaj zahvaljujući kom pratimo vreme. Ne može ni da ga zaustavi, ni da vrati, ni da ga ubrza. Kako onda sat može da postane pametan? Pa može, kad Google umeša prste.

.

Kompanija Google za ovu godinu planira da plasira pametni sat i i budžetske telefone. Tako bar navode izvori sajta Nikkei, a prenosi Benchmark.

Objava ovih uređaja uključuje nekoliko novina, među kojima su jeftiniji Pixel telefoni. Iako u samom izveštaju nema mnoog informacija, on sugeriše da će budžetska Pixel linija imati cenu koja je niža od one za iPhone XR.

Pored toga, kako se navodi sajt Nikkei, Google radi i na pametnom satu i to je prvi put da će kompanija objaviti sopstveni pametni sat, a da ne sarađuje sa partnerima kao što je LG.

Nažalost opcije za vraćanje vremena neće biti, ali ovo što bi mogao da ponudi bilo bi i više nego korisno, kada dobijemo tačan datum plasiranja.

Možda te još zanima:

.

Šta smo i zašto guglali ove godine?

Nedavno je objavljena lista ljudi, pojmova i događaja koji su najpretraživaniji na Guglu u 2020. godini. Redosled prvih u našoj…

.

Od sada možete imati 3D fotke

Ako biste da unesete malo živosti u svoje fotografije, obradovaće vas vest da je internet gigant Google odlučio da u…

.

Pet zanimljivih funkcija kamere za koje možda niste znali

Osim za fotografisanje i snimanje videa, kamera vašeg telefona može da posluži za još po nešto. Predstavljamo vam pet načina na…

.

Google objavio listu najboljih aplikacija za 2020. godinu

Kompanija Google je objavila Best Apps listu za najbolje aplikacije tokom 2020. godine. Genshin Impact je najbolji u kategoriji Best Game for…

.

Jer sa platom odavno ne ide

Uskoro će vam Viber biti dovoljan da plaćate račune.

.

Da li ćemo uskoro moći da kupujemo preko Jutjuba?

Gugl je započeo sa integracijom direktne kupovine proizvoda preko Jutjub aplikacije.

  • 00:00 Music Mix by Majkić
  • 11:00 Škripa
  • 12:00 Za i protiv

Anketa

Šta vam najviše nedostaje u "novoj normalnosti"?

Oradio logo