.
Trenutno
Bluegrass
 Jelena Mijatović
Lifestyle / Tehnologija

Twitter Stickers dostupni u celom svetu

29.07.2016.

Popularna drštvena mreža Twitter, objavila je da od sada svi Twitter korisnici imaju pristup novoj opciji – Twitter #Stickers. Prateći korake Snapchata, deluje kao da je svaka društvena mreža odlučila da doda stikere u svoje funkcije za deljenje fotografija. Apple je stikere dodao u Messeges za iOS 10, a sada je i Twitter odlučio da isprati trend.

.

Stikere je moguće dodati na fotografije pre tvitovanja. Dolaze sa različitom tematikom, od emotikona i hrane, do šešira, maski i dodataka. "Milioni fotografija dnevno se pojavljuju na Twitter-u, i na sekund zaustavljaju momente o kojima ceo svet govori. Danas smo veoma uzbuđeni što možemo da vam predstavimo #Stickers, novi zabavni način da dodate kreativnost vašim fotografijama i tako ih kroz Tvitter na nov način prikažete svetu", piše na Twitterovom blogu.

Ekipa O radija je već isprobala #Stickers, a posebno tokom letnjih festivala koje posećujemo oni nam daju ovu perspektivu i pomažu da se izrazimo. Tako naši korisnici lakše kapiraju da li je neka fotografija šala, u kom delu dana je snimljena, da li smo maštali o nečemu drugom dok smo je kreirali i slično.

stickerstwitterOradio Twitter razglednica iz Budve

Stikeri mogu da se dodaju bilo gde na fotografiju, može da im se menja veličina, mogu da se rotiraju, a može se koristiti i više od jednog. Takođe, jednom kada se fotografija sa stikerom objavi, na stikere se može kliknuti kako bi se otvorio feed sa fotografijama drugih korisnika koji su koristili isti stiker, preeo je Benchmark.

Slična opcija postoji i na Facebook-u, a Instagram je za sada ostao neutralan na nove trendove.

M.L.

.
Na koliko naloga koristite iste šifre? Da li ste znali da je na 23 miliona naloga širom sveta koji su hakovani šifra bila "123456"?
.
Baza koja sadrži kontakt podatke miliona Instagram infulensera navodno je pronađena online. Kako piše TechCrunch, baza podataka…
.
Ako spadate u ljude koji 24 sata provode slušajući muziku, a posebno vam bitan kvalitet slušalica, kompanija Sony ima lepu vest.
Program
Kalendar događaja
Maj 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?