...
TRENUTNO13:40 - 13:50Prava stvar

Lifestyle / Tehnologija

Twitter počinje sa plaćanjem kreatorima

19.07.2023.

Twitter je zvanično pokrenuo program za deljenje prihoda od oglasa s kreatorima sadržaja. Ova inicijativa, koju je Ilon Mask najavio ranije ove godine, nagrađuje korisnike čiji odgovori na objave generišu oglasnu aktivnost.

.

Kreatori sadržaja mogu ostvariti prihode od oglasa koji su pokrenuti kao odgovori na njihove objave, pri čemu su isplate kumulativne.

Ipak, da bi korisnici ostvarili pravo na prihode, moraju biti pretplatnici na Twitter Blue ili Verified Organizations sa najmanje pet miliona prikaza objave u poslednja tri meseca. Pored toga, moraju proći ljudsku proveru i pridržavati se smernica kompanije za autore.

Inicijativa je deo nastojanja Twittera da se pozicionira kao atraktivna platforma za kreatore sadržaja, posebno u vreme kada se suočava sa sve većom konkurencijom.

Ovaj program je pokrenut otprilike nedelju dana nakon što je Meta predstavila svoju novu platformu Threads, koja je već privukla preko 100 miliona korisnika u prvih pet dana.

Izvor:www.telegraf.rs

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Pretplata za nove korisnike društvene mreže X?

Novi korisnici društvene mreže X, ranije poznate kao Tviter, navodno će morati da plate skromnu cifru ukoliko žele da objavljuju…

.

Vrednost bivšeg Tvitera opala za 70 odsto otkako je vlasnik Mask

Vrednost platforme X (nekadašnjeg Tvitera) opala je za 71 odsto od kada je taj društveni medij kupio američki milijarder Ilon Mask, objavila je američka multinacionalna…

.

Platforma X testira naplatu godišnje pretplate za nove naloge

Testiranje se trenutno sprovodi na Novom Zelandu i Filipinima.

.

Microsoft napravio Xbox kontroler sa mirisom pice

Microsoft je dizajnirao prilagođene TMNT Xbox kontrolere koji imaju difuzer mirisa vezan pozadi u obliku parčeta pice. 

.

Ove aplikacije su najgora noćna mora za bateriju telefona

Aplikacije društvenih mreža, striming aplikcije i određene mobilne igre poznate su po tome što prazne baterije pametnih telefona.

.

Istraga o tome da li se AI koristi za određivanje cena

Federalna trgovinska komisija (FTC) u SAD pokrenula je istragu o tome kako kompanije koriste veštačku inteligenciju (AI) za određivanje cena…

  • 13:10 Pesma dana
  • 13:20 Leto na O radiju
  • 13:40 Prava stvar
  • 13:50 Leto na O radiju
  • 14:00 RetroTips

Anketa

Na koji način koristiš ChatGPT?

Oradio logo