...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Tehnologija

Tviter pao na sat i po

09.02.2023.

Mnogi korisnici Tvitera u sredu poslepodne nisu mogli da objavljuju tvitove, gotovo 90 minuta, tokom kojih su dobijali poruke u kojima piše: "Prekoračili ste dnevni limit za slanje tvitova"

.

"Tvitovanje" nije radilo ni preko mobilnih telefona. Ko je pokušao da to učini, dobijao je poruku: "Tvit nije poslat" uz izvinjenje kompanije zbog toga. Korisnici takođe nisu mogli da pošalju ili otvore direktne poruke.

Dok je trajao problem, korisnici su mogli da objave tvitove samo uz opciju zakazivanja, koja se otvara putem kalendara koji se nalazi na kraju boksa "poruke".

Tviter nije zaista objavio da limitira broj poruka koje se šalju, a greška je izgleda posledica trenutnog kvara, bar tako se može zaključiti po tvitu koji je kompanija kasnije objavila:

"Tviter možda nije radio kako se očekuje za neke od vas. Izvinite na neprijatnosti. Svesni smo toga i radimo na rešenju", navedeno je u poruci.

Izvor: www.n1info.rs

Možda te još zanima:

.

Pretplata za nove korisnike društvene mreže X?

Novi korisnici društvene mreže X, ranije poznate kao Tviter, navodno će morati da plate skromnu cifru ukoliko žele da objavljuju…

.

Vrednost bivšeg Tvitera opala za 70 odsto otkako je vlasnik Mask

Vrednost platforme X (nekadašnjeg Tvitera) opala je za 71 odsto od kada je taj društveni medij kupio američki milijarder Ilon Mask, objavila je američka multinacionalna…

.

Platforma X testira naplatu godišnje pretplate za nove naloge

Testiranje se trenutno sprovodi na Novom Zelandu i Filipinima.

.

Microsoft napravio Xbox kontroler sa mirisom pice

Microsoft je dizajnirao prilagođene TMNT Xbox kontrolere koji imaju difuzer mirisa vezan pozadi u obliku parčeta pice. 

.

Twitter počinje sa plaćanjem kreatorima

Twitter je zvanično pokrenuo program za deljenje prihoda od oglasa s kreatorima sadržaja. Ova inicijativa, koju je Ilon Mask najavio ranije…

.

Ove aplikacije su najgora noćna mora za bateriju telefona

Aplikacije društvenih mreža, striming aplikcije i određene mobilne igre poznate su po tome što prazne baterije pametnih telefona.

  • 19:45 Prava stvar
  • 20:00 Superoperater
  • 21:00 Music Mix by Bea

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo